Zaten primsizdi þimdi de endeksten iyice negatif ayrýþtý. Sonumuz hayrola
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten primsizdi þimdi de endeksten iyice negatif ayrýþtý. Sonumuz hayrola
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SKBNK 4Ç20 Finansallarý Deðerlendirmesi / olumlu
Þekerbank 4Q20 konsolide finansallarýnda 113 milyon TL net kar açýkladý. Banka bir önceki dönem 12 milyon TL net kar, geçen yýlýn ayný döneminde ise 480 milyon TL zarar açýklamýþtý. Bankanýn bu dönemde özsermaye karlýlýðý %19.0 olarak gerçekleþti. Net faiz gelirlerindeki iyileþmenin yanýsýra diðer faaliyet gelirlerindeki artýþ net kar büyümesinde etkili olmuþtur. Bankanýn 2020 yýlý konsolide net kar rakamý ise %12.5 yýllýk özsermaye karlýlýðý ile 193 milyon TL olarak gerçekleþmiþtir. 2019 yýlýnda ise 768 milyon TL zarar vardý. Açýklanan sonuçlarýn hisse fiyatý üzerinde olumlu bir etkisi olabileceðini düþünüyoruz.
Deniz Yatýrým Tarafýndan Hazýrlanan Þirket Haberleri Analizi:25.02.2021
Olumlu hali buysa vay halimize YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katýlýyorum. Ben sadece deniz yatýrýmýn görüþünü paylaþtým. Ama umutsuz olmamak gerekir. Zararda olduðu zamanda bile hisse 2tl üzeri iþlem gördü.ben kendi açýmdan imkan oldukça fiyat düþüþlerin de alým yaparak maliyet düþürmekteyim. Elbet bir gün hisse deðerini bulacaktýr. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dolar %3-4 artý, gelir artýk 1 lere YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancýnýn borsada günlerdir neden sattýðý belli oldu ABD borsasý öksürdü biz kýriz geçiriyoruz,Bizim gibi hissede yakalananlara sabýr diliyorum
STK-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri