150 milyon dolara satýlan yalý Þehzade Burhanettin Yalýsý
...
1 adet ev fiyatýna bile deðil piyasa çok ilginç bir noktaya geldi...
150 milyon dolara satýlan yalý Þehzade Burhanettin Yalýsý
...
1 adet ev fiyatýna bile deðil piyasa çok ilginç bir noktaya geldi...
1.02 kalislar macd saatlik vve günlük pozitife cikiyor
Bugün GK'ya gidemeyeceðim.
Zaten gerekli çoðunluðu toplayacaklarýndan da þüphem var.
Bunlar bilgi vermek hususunda çok yavaþ dolayýsýyla gidebilecek ortaklardan bilgi aktarýrsa "hayýr duamýzý" alýrlar. Gördüðünüz gibi iþimiz Allah'a kaldý.SM-T290 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÞekerBank kedi olalý bir fare tutmuþ ve GK toplanmýþ. Temsilen biiiir sürü Amerikan Fonu -ki muhtemelen "God damn what kind of a bank is this, this must be a convenient store not a bank" diyorlardýr- katýlmýþ. Yahu bunlar bir de profesyonel olacak gidip biz amatörlerin yaptýðýný yapýp bu bankaya ortak olmuþlar. 4 tanede TC vatandaþý gitmiþ ortaklardan.
SM-T290 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son iki haftadir son alimlari yaptim. Bakalim bir seneyi askindir bekliyoruz. En son gyo faciasinin uzerinden nerdeyse bir sene gecti. Insallah bu sefer halka arzi yapabilirler. Gecen sefer ellerine yuzlerine bulastirmislardi.
Halka arz olmasi durumunda speklerde destek atarsa umulmadik seviyelere gitme potansiyelide yok degil. Tek ayak bagi kazaklarin mal cikma ihtimali.
Onunuzdeki ilk direnc 1.25 lerde kirar ise tekrar 1.50 1.60 lari konusuruz. Devaminda onu iyice acilir. Gerileme durumunda 1 civarina kadar saliyor. 1.25 i kisa vade de kiramassak ek alim icin 1 ler beklenebilir.
Son düzenleme : Buraktepe; 12-04-2022 saat: 00:19.
Banka deðil sanki bir kaç aracý kurumla kanka.1-2 kademeye oynuyorlar. Aslýnda bu hareketlere patronlarýnýn yargýlanmasý lazým. güvenip alana Allah yardým etsin.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Seker gyo bu sefer onaylanacak gibi gözüküyor.
150000 lot ile ufak bir risk aldim
Hayýrlýsý bakalým. Ben de 40 000 lotla zararda bekliyorum.Fiyati normal koþullarda oluþan bir banka deðilmiþmis.Inþallah halka arz ile deðiþir.
Yer Ýmleri