AKBNK takibinizdeydi. BÝr süreliðine buradan uzaklaþtýnýz mý kýpraþmadan bekliyecek misiniz? Syn. KIZILDAG
meizu X8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AKBNK takibinizdeydi. BÝr süreliðine buradan uzaklaþtýnýz mý kýpraþmadan bekliyecek misiniz? Syn. KIZILDAG
Akbank uzun sürecek, þeker de %20-30 gibi ama Akbank ne kadar sürer bilmiyorum. Onu normal bir senet gibi düþünmedim. Þeker bedelli sermaye Þuan sosyal medyanýn bildiði bir beklenti. Ýlalki sabýr eden faydalanacaktýr.
"Senet fiyatý 1.60 olduðu için bedelliye katýlmak insanlar ya para bulacak ya da senet satacak" cümlenizden senet fiyatý neden etkili oluyor anlayamadým. Netice de bedelliye katýlmak isteyen parasýný yatýrýr katýlýr istemeyen de satar çýkar. Senet fiyatý bunda etkili mi?
Bedelli açýklandýðýnda 1000 lotu olanýn kenarda 600 lirasý bellemiyor genellikle fiyatý nominal deðere yakýn olanlarda onay sonrasý para bulmak Ýçin senet satabilirler .
Bu arada taze kurunun %900 bedelli sermaye talebi SPK tarafýndan kabul edilmemiþ. Ýlginç bir geliþme.
Doðru, benim gibi ky için bu geçerli tabi. PEGYO da kaptýrdýðým mallarý da muhtemelen yarýn aþaðýda bekler olacaðým.
Taze kuru kendisine gelen cevabý kap da paylaþmýþ, SPK perþembe bülten yayýnlar ve taze kuru reddi netleþir. Taze kuru 1000 liradan 200 liraya gelir o sýrada tekrar yeni müracaat baþlar senet tekrar hareketlenir. Amatörce bir müracaat. Ama 1 TL nominal ile senet talep etmek þaibe uyandýracaktý, SPK yerinde bir karar vermiþ.
Yer Ýmleri