yeni kabine ile ilgili bir liste dolaþýyor, damadýn yeni kabinede de olacaðýný düþünenlerdenim. bu deðiþiklik parti içerisindeki bir çok ismin rahatsýzlýðýnýn devamý demek olur, böyle olursa sular kolay kolay durulmayacaktýr.
yeni kabine ile ilgili bir liste dolaþýyor, damadýn yeni kabinede de olacaðýný düþünenlerdenim. bu deðiþiklik parti içerisindeki bir çok ismin rahatsýzlýðýnýn devamý demek olur, böyle olursa sular kolay kolay durulmayacaktýr.
rüçhan tahtasý süresince pastalara da çok anlam yüklememek gerekir. Tahtada satýþ yapýp rüçhan alan ya da tam tersi strateji uygulayýp arbitraj yapan kurumlar oluyor
Biz Bu Vataný Bir Toprak Parçasý Diye Deðil.TÜRK lüðümüze Yurt, Bayraðýmýza Gönder, Uðruna Can Verecek Sevdamýz Diye Sevdik...!
Sanýrým bu hissenin sahibi yok,bölündüðü gibi duruyor.
Dün baþaramadýðý 1,54-1,56 arasýný tekrar deniyor, 1,56 üstünü ikinci gün kýrýp gitmesini pek de beklemiyorum. büyük üçgen bitmemiþ olabilir. Ama cuma ne dedik, tek senet oluncaya kadar süre vereceðiz.
Þeker E ve Þeker R ayný takýlýyorlar, bedelli iþi bitimine kadar bunlardan biri diðerinden ayrýlabilir mi. Örneðin E 1,52 de kalýyor ama R 0,50 oluyor. Yada tam tersin R düþüyor, E yükseliyor. Bu hesabý anlamak için içeriden bilgi sahibi olmanýn dýþýnda baþka bir yol yok. Normal yatýrýmcý için E ve R ayný gitmesi daha iyi, ikisinden de var, ama spekülasyon nerede nasýl olur veya olur mu. Bunu da düþünmek lazým.
Diðer bir konu ise RÜCHANA davet nasýl olur. Yani RÜCHAN almanýn faydalý hale getirilmesi nasýl olur. Sanýrým þu þekilde olur. Ana senet 1,80 hatta 2 ye getirilir. Rüchan 0,33 0,35 de býrakýlýr. RÜCHAN alýp bedel ödeyen daha ucuza Þeker almýþ olur. Bu akla yatkýn bir yöntem. Ben olsam spekülasyonu bu þekilde yaparým. 2,23 E yaparým, millet rüchan alarak bedel ödemek için sýraya girer.
Fikri olan varsa paylaþýrsa sevinirim. Rüchan satýþ Þeker E almayý düþünüyorum. Henüz karar vermedim.
Yer Ýmleri