Þekerbank bahtsýz bedevi gibi. Bi gömlekler pardon kazaklar satýyor bir kendileri...YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þekerbank bahtsýz bedevi gibi. Bi gömlekler pardon kazaklar satýyor bir kendileri...YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þekerbank sahip olduðu (kurul kaydýnda olup borsaya kote olmayan) 9 milyon lot civarý sahol hissesini borsaya kote ettiriyor. Yani elindeki sahol hisselerini borsada satabilecek.
Bu olumsuz bir þey deðil.SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satýlacak hisselerin nominal tutarý o. Nominal tutar her hisse senedi için bir lot =1 liradýr. Yani 9 milyon lot. Ama satýlacak olan þeker hissesi deðil sahol hissesi SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satarým ,sermayeme eklerim caným ister muhtemel belki bedelsiz daðýtýrým diyor anladýðým ...doðru mudur?
MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belkide bankayý satacaklar son para eden seyleri de nakite ceviriyolar.kim bilir...
Credit aldý , para giriþi güzel, grafik güzel bir hisse daha ne ister anlamýyorum.
Zamaninda Fener forumunda Konya dedim size doktorum. Sozumu dinlemediniz. 186 maliyetle Fener den ciktigimla girmistim biliyorsun. Dune kadar elimde duruyordu. Az bir kisimini dun ciktim. Sekerinde onu acik. Bunu tasi madem. Doktorum ozelden mailinide paylasirsan seni canli yayinima eklerim.
Milyon lotlarla önü kesilen hissenin umarým önü açýktýr, hisselerin yükselmesi, kar elde etmek, piyasa deðerinin yükselmesi istenir normalde. Ama normal deðiliz![]()
Yer Ýmleri