Arkadaþ yatýrýmcýna bir seferde güven ver. Ne bu þimdi. Neden düþüyorsun. Hikayen buraya kadarmý? Bu konuya vakýf olan arkadaþlar yorumlayabilirmi?
Segyo segyo diye diye milleti 2 yýldýr beklenti içine soktu, sonuç; fýsss. 10 yýldýr dip çalýþmasý yapýyor. Ýhtiyar ne yapmak istiyor. Bu fiyat ney yaw. Bugün bir hareket çekde görelim bari. Asla Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Zarar Edebilirsiniz.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Segyo arzda ballandýra ballandýra reklam yapýyosun kira gelirleri çok diye BANKANIZ YERLERDE SÜRÜNÜYOR iki yýldýr yatýrýmcýnýzý periþan ettiniz halada ediyonun hangi yüzle yüzsüzlükle reklam yapýyosunuz millete aldýrmak için.bir daha almak isteyen iyi hesap yapsýn ona göre alsýn.Y.T.D
Gyo da halka arz oldu tik yok bizimkinde. Hedef fiyatimda asagi yonlu revizeye gittim. Iki yilin dolar faiz zararina raziyiz artik. Bravo spek efendi. Takdir edilesi baskiladin. Elindeki on numara gyo haberinide pc ettin. Seni yetistiren iyi yetistirmis. Ky nin malini almadan goturecegin yok. Herneyse hedefi dusurduk zaten. Sende biraz yukari hareket et en azindan benim gruptan kurtulmus ol.
Ben Þekerbank iflasýna kadar süre verdim. Ýflas açýklamasý yapmadan benden kurtulamaz. Gereksiz inat ama. Ýnsanýn baþarýsýzlýklarý da bu duygulardan oluyor. Hayýrlýsý olsun.
Yer Ýmleri