Taban bekleyen tayfaydý onlar daðýldýlar
Taban bekleyen tayfaydý onlar daðýldýlar
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Piyasada lot kalmadý gibi biþey
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Alanlar için söylüyorum. 1.71 rakamýna dikkat. Altýna sarkýp kapanýþ yaparsa olumsuz.
hocam öncelikle selamlar..
ben elimdeki tüm hisseleri 19 aðustos tarihinde (bilançolar oncesi) sattým ; tek bir hissem kaldý onu da uzun vadeli tutuyorum..(baþkent gaz)
portföyü tamamen usdtr fonuna çevirdim o acýdan kafam rahat bu bir..
sekerbankta ise trade amaçlý girdim ve hatta 4 defa gün içi al sat yaptým bu kâðýtta cuma günü ; ort 1.78..
üstte de yazdým mutlaka bi kafasýný kaldýrmak isteyecektir son 1 vurgun için ; onu da bu ara yapacaktýr (cezalar yaðmýþ acikcilara)
iþ bu sebepler birleþince bi yüzde 10 alýr çýkarým dedim ve alýp çýkacaðým ; 2 üstü satar ayrýlýrým bundan..
usdtr ve üstte bahsettiðim hisse ýle nisan ayýna kadar devam edeceðim bi ihtimal altýn 1600 dolar seviyesine gelirse onda da long pozisyon acarým..
saygýlar ; selamlar..
pozlarý güzel karlarla kapattýk biraz yaþlý iþi dolar ve altýnda duralým..![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
10 15 seans uçuruma yuvarlanan SKBNK battýmý acaba? diyerek Ýstanbul’un ilçelerinde ki iki þubesine gittim baktým. Batan matan yoktu çok kalabalýk olmasa da müþteriler vardý acaba boya badana da mý sikinti var renkler mi itici diye þöyle bir içlerine girdim ahenk ve uyum yerindeydi zevkler ve renkler tartýþýlmaz diyen terki joe abimi aradým dün gece Las Vegas da rulet masasýnda çok terlemiþ ve kör kütük olduðundan henüz uyanamamýþ Yarým yamalak bana Çek git baþýmdan sabah sabah dedi ama hafiften durumdan bahsettim horlarken baþka kaðýt mý yok olum dedi telefonu suratýma kapattý ama ben bugün 1830 dan sýrtlandým bakalým n’olcak Ytd
1.95 yüzde 75 verdim ; gerisini 2 den verir kaçarým..
kalanlara bol kazanc; ytd..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Ýyi ki yüklenmiþim terki joe bula bula bunu mu buldun derken haklý olabilir ne de olsa bul karayý al parayýcýlýktan býkýp tüydüðü Amerika da las Vegas da rulet çevirme iþine girdiðinden beri iyi cukkaladýðýný söylüyor ama Türkiye banka hisselerinde dönen fýrýldaklar dan bihaber al iþte hepsi uçtu senin rulet ne ki ? Ytd
Yer Ýmleri