-
Global Ports Holding Plc
Global Ports Holding Plc, Türkiye ve Karadağ'daki kapsamlı ticari liman operasyonları da dahil olmak üzere Karayipler, Akdeniz, Asya-Pasifik bölgelerinde yerleşik varlığı ile dünyanın en büyük kruvaziyer limanı işletmecisidir. GPH, 13 ülkede 21 liman işletmektedir.
Global Ports Holding Plc'nin% 62,14'ü doğrudan veya Global Yatırım Holding'in tamamına sahip olduğu bir iştiraki olan Global Ports Holding B.V.'ye aittir ve kalan% 37,86'sı, Londra Borsası'ndaki (LSE) halka açık olarak temsil edilmektedir.
işlettiği limanlarin listesi aşağıdaki gibidir.
Son düzenleme : hayek; 07-10-2020 saat: 23:52.
-
neredeyse 2017 halka arz fiyatinin 10'da 1 fiyatina dusmus %90 deger kaybetmis bir sirket durumunda ! krizin otesinde bir fiyatlama ile karsi karsiyayiz.

butunuyle sirket 43 milyon sterline islem goruyor. 69,00- (0.69sterlin) fiyat ile gundeme alip incelemekte fayda goruyorum.
-
bugun de %8'e yakin dusus gerceklesmis ! bu krizi degil bildigin iflasi fiyatliyor sanirim [emoji846]
şaka bir yana 2017 de 740'dan arz edilmis su an 65,20 !!!???
38,00 gibi bir rakam belirledim kafamda ! o fiyatlardan alim deneyecegim
yatırım tavsiyesi degildir
-
2018 temettü verimi 84,2 gbp, 2019 temettüsü ise 58.7. Kruvaziyer sektörü sonsuza dek yok olmayacaksa hisse fiyatı aşırı kupon geldi bana şu an. Başlık hayırlı olsun, takibe aldım.
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
bu şirketin yarattığı risk halihazırda global yatırım holdingin 2021 vadeli eurobondunda da fiyatlanmış durumda. Türk eurobondlarının en ucuzu. 2021 Kasıma kadar %40 getirisi var.
-
cruise sektorunun onde gelenlerinden hem port hem ship anlaminda ! NYSE'de uzun vadeli fiyat grafiklerine bakildiginda ortada çok sorun yokmuş gibi duruyor
-
Bir başka önde gelen şirket olan Carnival'in NYSE uzun vadeli grafiklerine bakildiğında evet bir kriz fiyatlaması var ama kesinlikle global ports ile kiyaslanamaz
-

Originally Posted by
leemorgan
bu şirketin yarattığı risk halihazırda global yatırım holdingin 2021 vadeli eurobondunda da fiyatlanmış durumda. Türk eurobondlarının en ucuzu. 2021 Kasıma kadar %40 getirisi var.
sn. leemorgan bu parayi odeme durumu su an icin varmi ? sirkete bir sekilde nakit girisi olmasi lazim.
naturelgaz'in halka arzindan bir para girisi olacak ama yeterli degil ! ya antalya limanini satacak yada borcun %70-80'lik kismini roll edecek itfa oncesi ! ama oranlar ne olacak bu durumda ? hep soru isareti
yoksa dediginiz gibi guvenilebilse bu tahvil isinde min. %40 kazanc var ! ve vade 1 yil guzel kazanc. Ama iste işte işteler !!!??
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri