Originally Posted by trust06 Başkan longladığın dolarlara say sen de ben anlamam o işten cash para olacak kasada duracak arada gidip yoklayacam koklayacam dönecem
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 ben anlamam o işten cash para olacak kasada duracak arada gidip yoklayacam koklayacam dönecem Kasa durduğu banka ise 15 gün koklaşamazsınız şubede Coronado çıkarsa Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by Pscyokinesis Kasa durduğu banka ise 15 gün koklaşamazsınız şubede Coronado çıkarsa Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir artıkm bankalar kapanmıyor corona çıkanı eve yolluyorlar diğerlerinde semptom yoksa mesaiye devam
Originally Posted by ayhan53 artıkm bankalar kapanmıyor corona çıkanı eve yolluyorlar diğerlerinde semptom yoksa mesaiye devam Bizim burada hepsi kapanıyor ykb 3 haftadır Deniz 2.5 haftadır kapalı . Devletle çalışmıyorum PTT coronadan sonra hiç açmadı Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by Pscyokinesis Bizim burada hepsi kapanıyor ykb 3 haftadır Deniz 2.5 haftadır kapalı . Devletle çalışmıyorum PTT coronadan sonra hiç açmadı Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Sdnin oralar bi tuhaf zaten dana sosisi 8 tl ye yumurtanın kolisini 9,99 a veriyorlar tavuğu hiç söylemeyeyim
Originally Posted by Pscyokinesis Bizim burada hepsi kapanıyor ykb 3 haftadır Deniz 2.5 haftadır kapalı . Devletle çalışmıyorum PTT coronadan sonra hiç açmadı Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Ykb 3 haftadır kapalı ise şubeyi kapatmışlardır denizbankda muhtemwlen aynı sona uğrayacak
covid aşısını acil bulup, grip aşasıyla takasa girmek lazım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by ayhan53 Ykb 3 haftadır kapalı ise şubeyi kapatmışlardır denizbankda muhtemwlen aynı sona uğrayacak Hesaplar taşındı diye bildirim yapmazlar mı öyle olsa . Kasalar gelin boşaltın demezler mi Garanti yaklaşık 1.5 ay kapalı kaldı yeni yeni açıldı . Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Forum Rules
Yer İmleri