Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
5,83 10% 1,06 Mr 5,49 / 5,83
11,99 10% 336,27 Mn 10,90 / 11,99
124,30 10% 112,66 Mn 116,00 / 124,30
35,42 10% 122,32 Mn 32,38 / 35,42
6,93 10% 401,38 Mn 5,67 / 6,93
1.170,00 -10% 101,24 Mn 1.170,00 / 1.290,00
481,50 -10% 434,72 Mn 481,50 / 532,00
43,74 -10% 96,29 Mn 43,74 / 48,36
6,48 -10% 126,65 Mn 6,48 / 7,28
17,10 -10% 1,93 Mr 17,10 / 19,25
121,30 -5.53% 24,17 Mr 121,30 / 136,30
3,20 1.27% 16,88 Mr 3,16 / 3,29
425,50 2.65% 16,34 Mr 415,50 / 434,25
264,00 3.63% 10,28 Mr 252,00 / 264,00
314,50 -0.4% 9,53 Mr 313,00 / 317,75
18,61 -1.27% 555,50 Mn 18,41 / 19,11
73,70 -2.96% 8,42 Mr 73,65 / 76,90
264,00 3.63% 10,28 Mr 252,00 / 264,00
727,00 -0.41% 2,16 Mr 721,50 / 739,00
97,15 1.09% 607,34 Mn 95,70 / 98,05
112,30 -2.43% 247,63 Mn 111,80 / 115,70
30,92 2.59% 121,66 Mn 30,22 / 30,98
10,22 -0.68% 218,42 Mn 10,22 / 10,44
83,15 0.12% 582,64 Mn 82,70 / 85,15

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 3/23 ÝlkÝlk 1234513 ... SonSon
Arama sonucu : 180 madde; 17 - 24 arasý.

Konu: Ayyýldýz

30.01.2017.... nakil... yine..

Deðerli tövbekâr....

1- Biz "sayý esnafýyýz"..
    Cuma günü %99 hissede %1 nakitte (bir hastalýk v.s. için. tedbir) idim.. Ýyi oldu... . (Kasým-Aralýkta da dolarlarýmý erken bozdurdum.... kötü oldu... )
    Analizlerimiz bize para kazandýrýr...ya da kaybettirir..... Ýdeolojimiz v.s. ikinci plan..... Burasý kurtlar sofrasý.....

2- 2002 yýlýnda AK PARTÝ iktidara gelmeden önce basýnda kaç kurum onu destekliyordu...?
    Trump'u ABD basýnýnda kaç kurum destekliyordu?
    Eðer, bir parti fikirlerini ,argümanlarýný mantýklý bir çerçevede ortaya koyarsa , rakip partiler de güvenilirliklerini kaybetmiþ ise halk o partiyi destekler....

3- Cumhurbaþkaný seçimi bütün türkiyede yapýlýyor. Yani ülkemiz tek seçim çevresi..... Ýlk turda geçerli oylarýn %50 den bir fazlasýný ya da Ýkinci turda en çok oyu alan aday seçilir.

Partiler halka sýcak gelecek aday göstermesini bilsin yeter ki.

Demokrasi bu....

Saygýlarýmla.

2. Býrakýn FED baþkanýný savunma dýþiþleri vs.kendileri gibi Yahudi olanlardan seçiyor..pes...
    Sahipsiz vatanýn batmasý haktýr, sen sahip çýkarsan bu vatan batmayacaktýr.

23.12.2013.......
    kicker'in metot.....

ha yanlýþ anlaþýlmasýn... ben piyasanýn yönünü zerre bilmem... grafikten anlamam... her gün tezgahýmýn baþýna otururum... tahta duruþlarýna bakarým duruma göre riskimi alýrým... ekranda ruhum yoktur... kolumu kesmem gerekiyor acýmam keserim... yaramý sarmam bile... baktým yukarý gidiyor... hiç tereddüt etmem yine alýrým... baktým aþaðýya gidiyor hiç tereddüt etmem yine satarým...

kicker sað mý..?

Eðer sað ise... iþe yarýyor metodu...

21.03.2014 ...... sadrazam77...yazmýþ..

sadrazam 77

1)
    Padiþahým, seni bilenler derler ki; "abdestsiz yere ayak basmaz, hatta yataðýnýn baþucunda Kerbela topraðýndan imal edilmiþ bir tuðla bulundur ve sabah kalkar kalkmaz, yere abdestsiz basmamak için, bu tuðla ile teyemmüm eder ve sonra abdest alýrdý."

Seni bize hep vehimli olarak tanýtýrlar Padiþahým.Ama onlar, senin bugün dahi kulaklarýmýzda yankýlanan þu sesleniþini duymamýþlar: "Beni evhamlý sanýyorlardý. Hayýr! Ben, sadece gafil deðilim, o kadar!"

Sen ki, 33 yýl baþýnda bekleyen aç kurtlarý, yeri geldiði zaman tek baþýna defettin.O aç kurtlarýn salyalarý senden sonra vatanýn her tarafýna bulaþtý. Senden sonra bir tespih tanesi gibi daðýldý koca Osmanlý Ýmparatorluðu Padiþahým….( Ama çok þükür imamemiz elimizde kaldý…)

Padiþahým, seni 24 Nisan 1909'da 31 Mart denilen düzmece bir olayý bahane ederek tahttan indirenler, aslýnda bu yüce milleti tarih sahnesinden silmeyi amaçlýyorlardý.

Padiþahým; o dönemde sana yasakçý diyenler ne þartlar altýnda görev yaptýðýný bilmiyorlar mýydý? Aç kurtlar koca Osmanlý'yý bölmek için fýrsatlar kollarlarken, seni nasýl yasakçý ilan ederler? Sana yasakçý diyenlere; Bir Osmanlý Gazetesi olan Gayret'i Ýngiltere tarafýndan daðýtýmýnýn neden yasaklandýðýný sorsan elbette bilemeyebilirler…

Seni en iyi anlayanlar, neden "Ýngiltere'yi baþ düþman" ilan ettiðini artýk gayet iyi biliyorlar…

Dünyanýn her yerindeki mazlum milletlerin yardýmýna koþtuðunu bilmiyorlar mý? Doðu Türkistan'a gönderdiðin ay-yýldýzlý bayraðýn, Kaþgar semalarýndan seni bugün bile selamlýyor Padiþahým¦

Pekin Hamidiye Üniversitesi'nden kaçýmýzýn haberi var?

Þerif Hüseyin "ahh ben ne yaptým, ben ne yaptým" diye dövünüyor mudur hala Padiþahým

Peygamber Efendimiz (S.A.V) aleyhine Avrupa'da oynanacak tiyatro oyunlarýný Yýldýz'dan, bütün büyük devletleri karþýna alma pahasýna nasýl engellediðinizi belki bugün pek çoklarý bilemez, sizin Resul'e olan sevginizi bizler gayet iyi biliyoruz ve bir kez daha seni rahmetle ve Fatihalarla anýyoruz

Seninle o günlerde görüþen yabancý devlet adamý (Bagnam paþa) þöyle diyordu. "Bilmece gibi bir adam. Hem de çözülmesi çok çok çok zor olan bilmece." Bugün dahi senin sýrlarýnýn peþindeler Padiþahým.

Seni nasýl gösterirseler göstersinler Padiþahým; bu millet, senin yaralý askerine ellerinle baston yapýp, bizzat verdiðini, Harem'indeki kadýnlarýnýn cephedeki askerler için dikiþ diktiklerini, unutmadý ki

Padiþahým, ülkemizin kalkýnmasý ve geliþmesi yönünde yaptýklarýný baþkalarý hayal bile edemezler.Ve gerçek reformcunun kim olduðunu bugün ilgili kiþi ve kurumlarýn hepsi gayet iyi biliyorlar

Yýldýz Arþivi gibi muhteþem bir koleksiyonu yaðmalayanlar, biliyorlardý ki, arþivdeki belgeler onlarýn maskelerini düþürecekti…Sanýyorlar ki maskeleri düþmeyecek!

Sen üzülme Padiþahým, arþivlerin bir kýsmýný her ne kadar çalmýþsalar da, biz onlarýn maskelerini senin hatýrýn için düþüreceðiz. Bizim arþivimiz gönülden gönüle, gözden göze naklediliyor, onlar bunu bilmezler, anlamazlar, varsýn inanmasýnlar ama gerçekler ortaya çýkýnca bir kez daha senin önünde saygýyla eðileceklerdir yüce Hakan'ým.

Karlý bir Þubat günü, seni ebedi aleme uðurlamýþtýk Padiþahým Bir Þubat günü senin sýrlarýný paylaþmak çok þükür bize nasip oldu.Mekanýn Cennet olsun BÜYÜK DÝRENÝÞÇi...

2)
    Büyüyen ve geliþen Türkiye'yi istemeyen, kandan ve kaostan beslenen güçler geçmiþte Adnan Menderes'e de iftiralar atarak köþeye sýkýþtýrmaya çalýþtýlar. Yýllarca Türkiye üzerinde küresel güçlerle birlikte büyük oyunlar kuranlar Adnan Menseres'in "Yeter söz milletindir" demesine ve ülkenin refah seviyesini artýrmasýna engel olmak için türlü kumpaslar kurdular...

Bugün yine ayný oyunu sahneye sürmek isteyen karanlýk odaklar geçmiþte Adnan Menderes'e kurduklarý uydurma belgelerle ve iftira üzerine kurulu oyunlarýyla Menderes hükümetini yýpratma çabasýna girdiler.

Menderes hükümeti siyasetle yýkamayacaklarýný anlayan derin güçler askeri cuntayla yýkmaya ve iftiralar atmaya baþladýlar.

Geliþen ve büyüyen Türkiye'yi istemeyen güçlerin yerli taþeronu o dönemde askerdi. Asker sürekli ihtilal çaðrýsý yapýyor ve meþru ve seçilmiþ hükümeti yýkmak için tüm giriþimlerde bulunuyordu.

MENDERES'E KARÞI KARA PROPAGANDA BAÞLATTILAR

Menderes ve arkadaþlarýný gözaltýna almak için uydurma bahaneler üretmeye baþladýlar. Millî Birlik Komitesi, DP'liler hakkýnda daha sonradan doðru olmadýðý anlaþýlan bazý haberler yaymaya baþlamýþtý. MBK, tarafýndan Adnan Menderes'in yurtdýþýna kaçarken ve beraberlerinde 12 uçak dolusu altýn, mücevherat ve parayý kaçýrmakta iken yakalandýðý iddia edildi. Yalan ve iftiranýn her aþamasýndan yer alan derin güçler Menderes'i halkýn gözünde küçük düþürmek için yayýnladýklarý bu tebliði matbaasý olan herkesin basýp yayýnlamasý emrini verdiler

Yakalandýðýnda yanýnda 12 uçak dolusu altýn olduðu yalanýný yazan gazeteler, bu kez de bu haberi, 'Menderes'in gereksiz yatýrýmlarýnýn durdurulduðu' baþlýðý ile müjdeler gibi verdi. Darbe sadece Türkiye'nin demokratikleþmesi engel olmadý. Sanayi hamlesini daha o yýllarda yaparak Almanya gibi Avrupa'nýn en güçlü ülkelerinden biri olmasýna da engel oldu.

3)

Turgut Özal'ýn bundan tam 17 sene önce yaptýðý,hala da konuþulan konularda yaptýðý açýklamalar ve ölümünden önceki son konuþmasý metni

Þimdi,geçenlerde bir yerde yaptýðým konuþmada þöyle bir sual sordum. Sonra da dedim ki,acaba reaksiyon gelir mi?... Gene baþýmdan geçen bir hikaye... Onu burada da tekrar edeceðim. 1930 lu yýllar... Ben ilkokuldayým,ilkokul son sýnýftayým. Tabi o zaman bizi bambaþka yetiþtiriyorlar. Ýlkokulda okutulan þeyleri,bugün benim yaþlarýma yakýn kimseler herhalde hatýrlayacaklar. Biz,bir Türkün on düþmana bedel olduðunu,bir Türkün dünyaya bedel olduðunu... Daha bir çok þeyleri öðrendik. Ama bunlarý,kendimizin ufak dünyasýnda öðrendik. Yani dýþ dünyayla hiç bir alakamýz yoktu. Dýþ dünyayý deðil,Ýstanbulu bile bilmiyorduk. Bunlarý okuyorum kitaptan... Ýyi de bir talebeyim. Rahmetli dedem,o sýrada bize misafir gelmiþ. O da gençliðinde,Ýstanbulda bulunmuþ. Sultan Abdülhamit zamanýnda... Okuduðum tarih kitabýnda Kýzýl Sultan diyor,Sultan Abdülhamite... Ben okuyorum,o da dinliyor... Döndü, "Bunlarýn hepsi yalan. Size yanlýþ þey öðretiyorlar"dedi. "Dede,sen mi iyi bileceksin,kitap mý iyi bilecek" dedim... Biz böyle büyüdük. Aradan seneler geçti. Yurt dýþýna gittik. Yurtdýþýnda çok kaldým. Orada bazý kitaplar elime geçti. Bu konularda biraz araþtýrma yaptým. Yurt içinde de ufak tefek,kenarda köþede,kýrýntý gibi gelen... O sýrada çok sarih deðil,bilgiler var... Baktým ki,dedem haklý... Dedem haklý. Onun üzerine dedim ki;yani þu tarihi anlatmanýn tersliðine bakýn. Bu zata "Kýzýl Sultan" dediler. Devrine bakýldýðý zaman,hemen hemen hiçbir toprak parçasý vermemiþ. Siyaseten fevkalade iyi idare etmiþ. Demiryollarýný yapmýþ,okullar yapmýþ,birçok þeyleri var. Bunlarý görüyorsunuz. Ondan sonra Ýttihat Terakki gelmiþ. Birlik ve geliþme... Öyle mi?... 1909... 1918 de koskoca imparatorluk,bozuk para gibi harcanmýþ. Doðru mu,deðil mi? Þimdi... Birisi Kýzýl Sultan,öbürleri hürriyet kahramaný... Öyle mi,deðil mi? Þimdi,tarih bu iþi nasýl bu kadar yanlýþ yapabilir. Yani bu suali sormamýz lazým,diye düþündüm. Zannediyorum,bu sualler soruluyor artýk Türkiyede... Bu suallerin sorulmasý lazým. Bunun gibi,baþka suallerin de sorulmasý lazým.

Tarihi doðru bilmeyip hep yanlýþ þeyleri öðrendiðimiz zaman hakikaten geliþmemiz imkan dahilinde deðildir. Yani bunu herhangi bir kasýtla söylemiyorum. Ben þu düþüncedeyim veya siz þu düþüncedesiniz diye,bir þey içerisinde deðilim... Söylediðim sadece,her þeyin doðrusunu öðrenelim. Her þeyi,icabýnda sorgulayalým. Ama bunu kavga etmeden,insan gibi,yani bir nevi anlayýþ içerisinde,hoþgörü içerisinde yapalým. Bunu yaptýðýmýz zaman,emin olunuz bu toplum çok ileriye gider. Çünkü bu toplumun insanlarýnýn kabiliyeti (bilmiyorum ne sebepten) hakikaten inanýlmazdýr.

4)

"ATATÜRK NEDEN SAÐ EL GÖÐSÜNDE POZLAR VERMÝÞTÝR?" bunu açýklayayým.

Deðerli dostlar, çünkü o duruþ, mason duruþu þöyle dursun, emeryal filan duruþu da deðildir! O duruþ; TÜRK TÖRESÝNDE, (BÝLGE KAÐAN) DURUÞUDUR.

Sað el kalbin üstünde, manasý, kalbe ermek, KALP EREN YANÝ ALPEREN duruþudur. Tüm milletinin deðerlerini -Yüce Yaratýcýnýn Ýslam tasavvufunda da dile getirilen, "mümin kulumun kalbine sýðdýmâ" mecazý gibi- sýkýca kalbe bastýrmak, kalbinin, bu deðerler için attýðýnýn simgesidir.

Bu duruþu ayakta, dik durarak ve yerde baðdaþ kurarak, oturarak tüm bilge Türk Baþbuðlarý yapmýþtýr. Çünkü töredir.

Ýþte yakýn zamanda çýkarýlan BÝLGE KAÐAN HEYKELLERÝ. Hepsinin sað elleri kalbindedir.

ATATÜRK ÜN ÞÝÝRÝ
    Oðuz Oðullarý

Asyanýn ortasýnda Oðuz oðullarý

Avrupanýn Alplerinde Oðuz torunlarý

Doðudan çýkan biz, batýda yine biz

Nerede olsa, ne olsa kendimizi biliriz.

Hep insanlar kendilerini bilseler,

Bilinir o zaman ki hep biziz.

Türk sadece bir milletin adý deðil,

Türk bütün adamlarýn birliðidir.

Ey birbirine diþ bileyen yýðýnlar,

Ey yýðýn yýðýn insan gafletleri

Yýrtýlmýþ gözlerdeki gafletten perde,

Dünya o zaman görecek hakikat nerede?

Hakikat nerede?
    Son düzenleme : TALEBE; 21-02-2017 saat: 16:40.

31.03.2014.....tarihinden...bir Ýzmir/Ýzmir'li analizi....

cemsoy 34 yazmýþ....

manisada yaþayan bir izmirli olarak... izmir yaþamak isteyen arkadaþlarla dalga geçen arkdaþlara ithafen yazmadan geçemeyecegim... izmirli vatandaþ siz þuraya bina yapcagým ..buraya köprü yapcagým... þuraya avm yapcagým diye porje götürürseniz kaybedersiniz..zamanýn belediye baþkaný yuksel çakmur ...karþiyaka sahil þeridini doldurdu palmiyeleri kesti diye kaybetti secimi dyp li burhan özfaturaya karþi... izmirli ortak yaþam alanlarýna bina dikilmesini istemez...izmirli keyif insanýdýr.. istanbul halký gibi kapitalist düzenin rant tuzagýna düþmemiþtir.. istanbullular genelde gayrimenkullerinin etrafýnda yapýlacak binalar sayesinde rant elde edip para kazanma hýrsý ile çaliþirken ...izmirde mayýs eylül arasý çaliþan insan kalmaz... þehir boþalýr...çeþme foça kuþadasýnda keyif yapar ...bir topan ekmek parasý kazandýmmý allah bereket versin der... güzelbahçede raký balýk yapmazsa ...kordonda eller havaya modunda eglenmezse yaþayamaz.. o yüzden bir belediye baþkaný desin ki otobüs ve deniz yolu sabaha kadar çalaiþcak ...bütün izmirli o adama oyunu verir...izmirli parkýna avm yapýlmasýna izin vermez... izmirliye eger ki derseniz karþiyaka güzelbahçe arasýna köprü yapacagým derseniz..evinin degerlenecegine bakmaz.. trafik sýkýþacak hayatý zindan olacak diye oy vermez... arabasý olan bir çok izmirli toplu ulaþýmý tercih eder..izmirin hiç bir zaman içinden çýkýlmaz bir trafik sorunu olmamýþtýr..tamam arada sýkýþýklýk olur ama hiç bir zaman kilitlenmez trafik...izmirin bir ucundan bir ucuna ...enfazla 1 saatte gidebilirsiniz... ki ben turgutluda yaþýyorum þehir merkezinden 40 km mesafede....hafta sonlarý kýz arkdaþýmla buluþmaya gidiyorum yarým saatte bornovaya giriyorum kýz arkadaþýmý alýyorum... en uzak mesafe urla 50 km ...bir saatte gidiyorum urlaya kahvaltýmýzý yapýyoruz... oradanda eger yazsa karaburun çeþme biryerlere gidiyoruz .. eger kýþsa geri gönüp güzelbahçede rakýbalýk yapýyoruz... benim aylýk kazancým 5000 lira olsa ne olur 50 000 lira olsa ne olur.. ne kadar daha fazla yiyebilirim kii... o yüzden k...mý yýrtmama gerek yok daha fazla kazanmak için zaten kazancým yetiyor bana ...izmirli boyle düþünür... ama herþeyi para ve kazançla ölçen ve izmiri görmeden izmir köy gibi diyen istanbullu iktidarý destekleyen arkadaþlar.. neden akp izmiri kazanamýyor anlamýþlardýr umarým.. ama anlayabildeklerini sanmýyorum ... onlarýn gözlerinde gözbebegi yerine $ iþareti var .... her baktýklarý güzellige dolar olarak bakýyorlar ...

30.04.2014.........tarihinden...

reisin altýn kurallarý......

altýn kurallarý unutmayalým.
    1-asla ve asla lazým olan parayý sokmayacan.
    2-kazanmak icin deðil hobi niyetine girecen,(zengin olup kýsa yoldan köþe olurum hayallerini bi unutun)
    3-imkansýz diye biþii asla olmas demeyin
    4-kýsa sürede kazancýnýz oluþtuysa derhal ceqin,(piyasa bi yere ucmas meraq etmeyin)
    5-asla full girmeyin,kademeli iþleme kendinizi alýþtýrýn.
    6-teknik takas temel fadime bilimum iþleri öðrenin ama uygulamayýn
    7-risk stratejinis olsun ama asla stop noktasýný önceden tayin etmeyin.

14.04.2014..........tarihinden....

kýgýlcým.................demiþ..

Arkadaþlar AYI piyasasý dinamikleri ile ilgili birkaç cümle yazacaðým, bu topikte kayýtlý dursun önemli çünkü.

1)AYI piyasalarý genelde BIST için 12-15 ay sürer.
    2)AYI piyasalarýnda haftalýk grafikte aþýrý SATIM bölgesine gelmeden dip bulunmaz.
    3)200 haftalýk ortalama kýrýldýysa, 260 haftalýk ortalamaya bakýlmalýdýr. Ýkisi de kýrýlýrsa son durak 550 haftalýk ortalamadýr.
    4)AYI piyasalarýnda düþüþler yayýla yayýla ve 3 aylýk hareketler halinde olur, yükseliþler amansýz ve 1 aylýk hareketler þeklinde.

06.01.2015... akinolu abiden....

Alýntý Originally Posted by kentuf Yazýyý Oku
    Hiçbir zaman piyasalar kolay lokma olmadý . Görünen köy her zaman o zamanýn koþullarýnda piyasa yapýcýlar tarafýndan ayarlanmýþtýr. Dönüp hesap cüzdanýnýzý muhasebe ettiðinizde dolar bazlý her zaman kaybettiðinizi görürsünüz. Yaþadýðýnýz stress ve yaþlandýðýnýzda gençliðiniz elden gittiðin de geçmiþe baktýðýnýzda ekran karþýsýnda durmanýn ne kadar büyük bir kayýp olduðunu anlarsýnýz. Bu muhasebe kaybederken de aynýdýr kazanýrken de. Çünkü elinizdeki 1 lira ila 10 lira arasýndaki yaþam kalitesi çok farklý deðildir.

Piyasalarý yapanlar derki ben en büyüðüm , bu binalar bu plazalar bu ekranlar gördüðün herþey benim. Sen benim çöplüðümde gelip senaryo yazamazsýn. Yazarsan seni cezalandýrýrým. Böyle bir cezanýn varlýðýnda düþüncelerini paylaþmýþ herkese teþekkürü borç bilirim.

Forumdan ve dolayýsýyla çevresinden çok þey aldým.

Nasýl para kaybedilir topiðinde de olan bir yazýmda.
    Her zaman piyasanýn önünüze koyduðunun yarýsýný yemeniz gerekmekte. Hepsini yemeye kalkarsanýz ki bu normal hayatta da böyledir. Bu sürdürülebilir saðlýklý bir yaþam olmayacaktýr.

15 yýldýr bu forumda yazýyorum. Çoðu eski müdayimi tanýyorum. Bunlar arasýnda borsa yüzünden bozulanlar , parayý bulup bozulanlar , parayý kaybedip bozulanlardan tutun servetinin üstüne mezar taþý bile borçla yapýlmýþ ava adam gibi adamlar tanýdým. Borsanýn benim hayatýmdaki yerini az çok bilen biliyor . Yaþ 37 oldu ve artýk saðlýðým bu iþi bu yaptýðým þekilde kaldýrmýyor.
    Artýk daha defansif trende yayýlan iþlemlere odaklanmanýn ve elimizden altýndan kaçýp giden zamanýn keyfini sürme zamaný olduðunu düþünüyordum.

Evet bu benim akýllý para topiðindeki son yazým .

Akýllý para ve karþýt yatýrým topiclerin de yazdýðým tradelerin hepsini uyguladým. Bu beni daha disiplinize ettiðini düþündüðüm için paylaþýmlarda bulundum. Devir internet devri ve ortalýkta tehlikeli yazýlar dolandýðýný hissediyorum.
    Herkes görünen köy olmadýðýný düþünüyorum. Ve bunu ciddi þekilde rahatsýz etmeye baþladý.
    Esas benim açimdan önemlisi artýk rölantiye alacaðým internet ve borsaya bakýþ açýmda forumda eskisi gibi topic açýp paylaþýmlar da bulunmanýn da bir anlamý olmayacak.

Haluk Yasar 'a da teþekkürlerimi iletiyor baþarýlarýnýn devamýný diliyorum.

Hakkýnýzý helal edin.

saygýlarýmla.

Sayfa 3/23 ÝlkÝlk 1234513 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •