06.01.2015... akinolu abiden....
Alýntý Originally Posted by kentuf Yazýyý Oku
Hiçbir zaman piyasalar kolay lokma olmadý . Görünen köy her zaman o zamanýn koþullarýnda piyasa yapýcýlar tarafýndan ayarlanmýþtýr. Dönüp hesap cüzdanýnýzý muhasebe ettiðinizde dolar bazlý her zaman kaybettiðinizi görürsünüz. Yaþadýðýnýz stress ve yaþlandýðýnýzda gençliðiniz elden gittiðin de geçmiþe baktýðýnýzda ekran karþýsýnda durmanýn ne kadar büyük bir kayýp olduðunu anlarsýnýz. Bu muhasebe kaybederken de aynýdýr kazanýrken de. Çünkü elinizdeki 1 lira ila 10 lira arasýndaki yaþam kalitesi çok farklý deðildir.
Piyasalarý yapanlar derki ben en büyüðüm , bu binalar bu plazalar bu ekranlar gördüðün herþey benim. Sen benim çöplüðümde gelip senaryo yazamazsýn. Yazarsan seni cezalandýrýrým. Böyle bir cezanýn varlýðýnda düþüncelerini paylaþmýþ herkese teþekkürü borç bilirim.
Forumdan ve dolayýsýyla çevresinden çok þey aldým.
Nasýl para kaybedilir topiðinde de olan bir yazýmda.
Her zaman piyasanýn önünüze koyduðunun yarýsýný yemeniz gerekmekte. Hepsini yemeye kalkarsanýz ki bu normal hayatta da böyledir. Bu sürdürülebilir saðlýklý bir yaþam olmayacaktýr.
15 yýldýr bu forumda yazýyorum. Çoðu eski müdayimi tanýyorum. Bunlar arasýnda borsa yüzünden bozulanlar , parayý bulup bozulanlar , parayý kaybedip bozulanlardan tutun servetinin üstüne mezar taþý bile borçla yapýlmýþ ava adam gibi adamlar tanýdým. Borsanýn benim hayatýmdaki yerini az çok bilen biliyor . Yaþ 37 oldu ve artýk saðlýðým bu iþi bu yaptýðým þekilde kaldýrmýyor.
Artýk daha defansif trende yayýlan iþlemlere odaklanmanýn ve elimizden altýndan kaçýp giden zamanýn keyfini sürme zamaný olduðunu düþünüyordum.
Evet bu benim akýllý para topiðindeki son yazým .
Akýllý para ve karþýt yatýrým topiclerin de yazdýðým tradelerin hepsini uyguladým. Bu beni daha disiplinize ettiðini düþündüðüm için paylaþýmlarda bulundum. Devir internet devri ve ortalýkta tehlikeli yazýlar dolandýðýný hissediyorum.
Herkes görünen köy olmadýðýný düþünüyorum. Ve bunu ciddi þekilde rahatsýz etmeye baþladý.
Esas benim açimdan önemlisi artýk rölantiye alacaðým internet ve borsaya bakýþ açýmda forumda eskisi gibi topic açýp paylaþýmlar da bulunmanýn da bir anlamý olmayacak.
Haluk Yasar 'a da teþekkürlerimi iletiyor baþarýlarýnýn devamýný diliyorum.
Hakkýnýzý helal edin.
saygýlarýmla.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri