Alýntý Originally Posted by veysel karani Yazýyý Oku
http://www.tekfen.com.tr/yatirimci_i...i.asp?n=0&p=21
23 Þubat 2017
2016 Yýlý Finansal Raporlarýn Ýlaný
24 Þubat 2017 - 16:30
Tele-Konferans
13 Marta kadar yasal süre vardý. Geçen yýl 5 Mart'ta açýklamýþ. Yaklaþýk 13 takvim günü öncesine çekti açýklamayý.
Her iþlemin bilgisayara kaydedildiði günümüzde bütün bilançolarýn da ocak ayýnýn içinde açýklanmasý hedeflenebilir. ABD'de milyarlarca dolarlýk þirketlerden pek çoðu ocak ayý içinde bilanço açýklýyor.
Bizde çok eskilerde devlet bütçesi mart ayýndan mart ayýna yapýlýrdý. O çerçevede de mart ayý mali yýlda önemli bir yer tutardý.
Bu alýþkanlýðýn izlerini günümüzde de yaþýyoruz.
Bu þartlarda TKFEN'in 23 þubatta konsolide bilançosunu açýklamasýný olumlu buluyorum. Temennim bir sonraki konsolide açýklamasýný daha da erken tarihlere çekmesi.
Ýyi hafta sonlarý temenni ediyorum.
bugün... tkfen topiðinde yazdým..
by cemal31
.....Dürüst bilanço yazan þirketler yada bunlarý denetleyecek lafta deðil, etkin bir SPK olmadan küçük yatýrýmcýnýn haklarý hep yenecektir...
Cemal ortaðým.
Türkiye'nin kalkýnmasý bu satýrlardaki hedeften geçiyor...... Temenimiz ve gayretlerimiz bu yönde olmalýdýr.
ABD'de bireysel yatýrýmcýlarýn hukukunu koruyan yüzlerce dernek v.s. varken biz bireysel yatýrýmcýlar ülkemizde lobicilik yapacak, davalar açacak, mevzuatýn geliþmesini zorlayacak bir dernek oluþturmuþ deðiliz.
Kabahat bende, sende, onda.....
Hepimiz dar kiþisel menfaatimizin de bu tarz sivil toplum kuruluþlarýnýn yaygýnlaþmasýndan geçtiðini farkedemeyecek kadar körüz, "benciliz".
Malesef..![]()
Elli otçu Sazan yeme gelmiþ. .......
Bu yazý takip edilecek... yok öyle iþkembeden atmak............ TEKFEN pazarlýyormus....sordular....inceledim....kaardýn hedefi 6 tl...sonra 2 tl...6 ayda... 28.02.2017.... saat 9.10
Kýstýrýldý... ..![]()
Son düzenleme : TALEBE; 28-02-2017 saat: 13:15.
Verimlilik.....
Endüstride, eðitimde, siyasette, mevzuatta....... her yerde eksiðimiz......
Yer Ýmleri