yabancý fon yöneticileri ile taze kuru,kent,kalkýnma bankasý egeli þirketlerine yatýrým yapan yurdum insaný ile bir tutan zeka inanýlmaz gerçekten tebrikler
hala carry trade ile dolarýn düþeceðini düþünen zeka
zeka fýþkýrýyor maþþallah
yabancý fon yöneticileri ile taze kuru,kent,kalkýnma bankasý egeli þirketlerine yatýrým yapan yurdum insaný ile bir tutan zeka inanýlmaz gerçekten tebrikler
hala carry trade ile dolarýn düþeceðini düþünen zeka
zeka fýþkýrýyor maþþallah
Köpeklik yapan çok da gariban halk burda en sonda gelir.yaptýrana bakacaksýn.
Halkýn %5 lik kesimi var .mütahit çetesi ,medya çetesi ,maden çetesi ve malum çevre..hakça paylaþmazsan pastayý sonuç bu olur.
Bu çevrenin genleri de deðiþti tamamen..onur,gurur,þeref gibi kavramlar yok okuduðu kitaplarda.
Memur emeklisine gelene kadar..
Bakalým ne kadar izin almýþ mb baþkaný..ne kadar arttýrabilecek?
Piyasa beklentisinin de üstünde yumruðu vurmazsa göreceðiz bakalým kur ne olur?
hak, hukuk, insan haklarý gibi kavramlar bazý milletler için lüks. türkiye özeline bakarsak, yüzyýllar boyunca osmanoðlu hanedanlýðý tarafýndan cehalete terk edilmiþ, dini verince elinden alamayacaðýn hiçbir þeyi olmayan koyun sürüsü bu coðrafyadaki halk.
bu sebeple mevcut yönetim çok bile sosyal yardým daðýtýyor.
hindistanda uygulanan kast sistemi türkiye halklarýna da gayet rahat uygulanabilir. mümkün olduðunca çok tapýnak, ibadethane gibi yerler inþa edeceksin. karýn tokluðuna çalýþtýracaksýn insanlarý. hatta karýnlarýný bile tam doyuramasýnlar. ama dini ve öteki hayattaký imkanlardan mümkün olduðunca bahsedeceksin.
fakirler hakkýndaki düþüncemi sana birazdan özelden tek bir cümle ile anlatacaðým. okuyunca neden özelden attýðýmý anlarsýn.
Mercedes Formula 1 takýmýnýn CEO’su Toto Wolff Ýstanbul’da koþulan ve takýmýn Britanyalý pilotu Lewis Hamilton’ýn kazandýðý Türkiye Grand Prix’sinde, kutlamalar esnasýnda kendilerine Sprite marka gazoz verildiðini söyledi.
Yarin COLA tavan olursa, bizinkine de bi ceyrek duser belki
yatirim tavsiyesi degildir
dolardaki düþüþ devam ediyor. eðer 3.20-3.30 aralýðýna kadar düþerse dolar alabilirim.
gerçi yanlýþ anlaþýlmasýn, hiçbir zaman ruhumu amerikan köpekliðine satmam, hiçbir zaman dolar almam. Miami'de beðendiðim waterfront bir ev var, onu almak için dolar alabilirim.
Ve yankiler gelir
Wellcome Yankees
Arkadaþlar AEFES'te Allah'ýný seven defansa gelsin dedim. Ne vicdansýz çýktýnýz. Kimsenin bir destek attýðý yok. Telef ettiler yatýrýmcýyý AEFES'te.
Yer Ýmleri