bu sirketi 3 seneden fazla takip eden coktan Alim oldu
bu sirketi 3 seneden fazla takip eden coktan Alim oldu
Sayýn Depeche Mode bende sizin kadar eskiyim aslýnda ama ortaklarýn hisse satmasý hiç sevdiðim biþey deðil Sahol de var Sabancý da durmadan hisse satýyor ASUS_X00TD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse gezi olaylarý olduðu zamanlarda yine bu fiyatlardaydi çok iyi hatýrlarým bütün kaðýtlar düþerken bu %7 %8 yapmýþtý o dönemlerde neyse iþin aslýna gelirsek aradan yýllar geçti bir kazanç yok artýk büyük patronlar bile sýkýlýp baþka yerlere yatýrým yapmayý düþünmüþ olabilir gerçekten yýllardýr çok komik fiyatlarda hareket ediyor
Yazýcý holding di yine güzel para kazanmýþ tim birleþince fiyat çok baskilandiASUS_X00TD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sadece eskiyim
Borsa`dan hic anlamam, borsadan hic anlamadigimi da her zaman yazmisimdir
Paranin degerine bakinca bir cok hisse reel olarak gecmisteki rakamlarinin cok altinda
zirveler palavra,
destek direnc geyigine hic girmeyecegim
bir daha 10lu rakamlari gordururler mi? Olabilir
Twitterdaki hersey 1 lira hadi tavana kosalim tayfasi hissenin yil sonunda 100 lirayi gecmesini bekliyor. Olabilir mi? Olabilir
10 nereee, 100 nere
o yuzden ben fiyat ne olur müneccimliklerine pek takilmiyorum
ne olursa olur banane
1000 tane alacagima ya 1200 tane alirim ya da 800 tane alirim
farkmaz
yatirim tavsiyesi degildir
sende biliyorsun, aile üyeleri yýllardýr borsaya kote ettiriyorlar peyderpey lakin satmýyorlar.
halen holdingi ve iþtiraklerini takip ediyorum. tabiki forumu da takip ediyorum. lakin agholleri sattým. þu an portföyün yarýsý aefes. yarýsý da baþka bir þirkette.
"satmak üzere borsaya kote ettirdik" diyerek ya da net bir þekilde "satacaðýz" ifadesini görmeden ben açýklamalara inanmam.. Borsaya kote ettirmek ayrý þey, satmaya niyetli olmak ayrý þey.
türkiye gibi sermaye yoksunu, faizlerin yüksek olduðu bir ülkede borsa fiyatlamasý malesef rasyonel olmuyor.![]()
her þey alýcý/satýcý dengesi üzerine. norveçli fon satmasaydý hayatta gelmezdi 10'lara. Bir daha öyle bir satýþ olursa bir daha gelir o fiyatlar lakin þu an elinde toplu mal olan ve o hisseyi borsada satacak kimse yok ki!
ben dört gözle bilançoyu bekliyorum. özellikle aefes ve migros bilançolarýný. aghol solo biraz sýkýntýlý olacak yine yüksek finansman giderlerinden dolayý. lakin aghol ve mgros'un cover yapacaðýný düþünüyorum.
Yer Ýmleri