Özsermaye'ye takýlma azizim. Özsermayesi eksi olan ne þirketler var borsa fiyatlamasý tavan tavan gidiyor.
Maðaza sayýsýndaki artýþ, cirodaki artýþ tam gaz devam ediyorken Migros'un döviz açýk pozisyonu kalmamýþ, Net Borç/FAVÖK ise 0,4x olmuþ. "bundan iyisi Þam'da kayýsý" derler.
Yurtdýþý operasyonlarýndan da çýkýyor olmasý çok olumlu. Gýda perakendesinde ya çok büyük olacaksýn ya olmayacaksýn, geleceðin dünyasý bu.
Bence Migros çok iyi durumda!
Reel bak olaya hisse yükselmiyor ve her sene %8 razýysan sýkýntý yok enflasyonun %15-20 seyrettiði ülkemizde sanki zarar edersin gibi duruyor Efes çözemedim tuborg kar rekorlarý kýrarken Efes bu durumda olmasý manasýz aklýma sadece hile geliyor baþka mantýklý bir cevap bulamýyorum Efes ve Ag 1 er hisse alýp genel kurullara katýlacaðým bir kaç soru soracam
karlilik cok fazla gelecek herhalde, hala hesaplayamadilar
yatirim tavsiyesi degildir
Migros zarar -402 milyon tl
Adel kar 1,9 milyon tl
Asuzu kar 13,6 milyon tl
Türkiye Bira zarar
Gayrimenkul zarar
Anadolu Etap zarar
Mc Donalds zarar
Bunlar kadar beceriksiz bir holding yok. Efes Invest ve Cola olmasa sýfýrlar. Þu içecek grubunu satýn da sizin gibi boktan bir yönetimden kurtulalým.
ahhh ahhhhh zamanýnda %8 lere razý olmuþ olsaydým, þimdi hisse kovalamayacaktým. 2014 yýlýnda 1,92tl den 200.000lot hektaþ aldým. temettü doneminde 15 kuruþ temettü yü aldým. ancak bu bana yetmez dedim. sattým. o zaman hektaþ ödenmiþ sermayesi hiç unutmam 75 milyon idi.3 defa bölündü. artýk hesaplayarak moralimi bozmuyorum. aefes her yýl temettüyü ödesin yýllar içinde 29 adet fabrikasý olan, ccolanýn yarýsýna sahip etap tarým zaman içinde kara geçsin, öyle ya da böyle hisse 40-50 dolarlara gidecektir. çünkü O %8 temettü bana bekleyecek yakýtý saglýyor
Yer Ýmleri