Ayný baský bimde de var.
Aþý bulundu geldi de insanlar alýþveriþi mi azaltacak?
TV de ülkenin temel yönetim gerekliliklerini söyleyip de kurun 70 krþ geri gelmesi falan
Algýlarla yönetilen garip bir ülkeyiz vesselam.
Ayný baský bimde de var.
Aþý bulundu geldi de insanlar alýþveriþi mi azaltacak?
TV de ülkenin temel yönetim gerekliliklerini söyleyip de kurun 70 krþ geri gelmesi falan
Algýlarla yönetilen garip bir ülkeyiz vesselam.
Benim icin de Dolar TL'de anlamli seviye 4-5 arasi.
Ben de saka yapmiyorum.
TR'deki dolardaki olay tam olarak 'Majority Fallacy' denen sey.
Diger bircok sinek boka ususup bok yiyor diye, onca gida varken bok yemeye calisan sinekin durumu yani.
Doviz piyasasi dogru yolda. Turkiye'nin CDS'leri de cok daha alt risk primlerini hak ediyor.
Dolardaki %10 civari duzeltme iyi de cok yetersiz. Bu ay sonu 7nin altina inerse cok iyi olur.
türk lirasýnýn aþýrý deðersiz fiyatlandýðýný ancak yurtdýþýnda yaþayan/iþ yapan insanlar biliyor. malesef türk halký amerikan köpekliði yapmaya alýþmýþ. en kýlcal damalarlarýna kadar iþlemiþ o toplumun dolar almak, altýn almak vs. köpeklik baþka bir þey!
köpekliðe kýlýf bulmak ise kolay. cari açýk dersin, enflasyon derisn, cds dersin üst üste istediðini söylersin.
amerika hiç cari açýk vermiyor, hele bütçe açýðý hiç yok. hele hele artýk FED para basmaya yetiþemediðinde bilgisayar ekranlarýnda hesaplara sýfýr ekleyerek parayý artýrmýyorlar.
Yer Ýmleri