Adana'da mucize ölüm , annesinin duasý kabul oldu
Adana'da kalp rahatsýzlýðýna baðlý olarak ayný anda hayatýný kaybeden anne ile kýzý yan yana defnedildi.
Kýz kardeþinde zeka geriliði engeli olduðunu ve annesinin onun üzerine titrediðini ve bakýmýný kimseye býrakmadýðýný belirten Songül Geçer, "Annem oruç tutar hep 'ben ölürsem kýzýmý da benimle al onu arkamda býrakma' diye dua ederdi" dedi.
Gezer Þahbaz'ýn (78) Hayriye (48) ismini verdiði kýzý doðuþtan engelli olarak dünyaya geldi.
Bu arada anne, kalp yetmezliði rahatsýzlýðý nedeniyle ameliyat oldu. Kýzý Hayriye Þahbaz da kalp kapakçýðýnda rahatsýzlýðý nedeniyle bir süre hastanede yattý.
Anne Gezer Þahbaz kýzý hastalanýnca oruç tutup, "Allah'ým kýzýmý bensiz býrakma benim canýmý kýzýmla birlikte al" diye sürekli dua etmeye baþladý
Bir süre sonra anne Þahbaz ilerleyen yaþýna ve kalp rahatsýzlýðýna baðlý olarak kalkamaz oldu. Hayriye Þahbaz'ýn da kalp kapakçýðýndaki problem arttýðý için o da saðlýðýný kaybetmeye baþladý.
30 Mart Pazartesi günü anne Gezer Þahbaz rahatsýzlanýnca diðer kýzý Songül Geçer eve geldi. Anneyi tavana bakarken bulan Geçer, diðer odadaki kýz kardeþi Hayriye Þahbaz'ý da kendinden geçmiþ halde buldu.
Tekrar annesinin yanýna gittiðinde nabzýnýn atmadýðýný fark eden Songül Göçer, iki acýyý ayný anda yaþadý. Bir umutla 112 Acil Servis ekipleri çaðrýldý ancak ekiplerin yaptýðý kontrolde anne ile kýzýnýn ayný zamanda hayatlarýný kaybettiði belirlendi. Aile bunun üzerine defin iþlemlerini baþlatarak anne kýzý yan yana topraða verdi.
"AYNI SANÝYEDE ÖLDÜLER"
Gezer Þahbaz'ýn kýzý Songül Geçer, annesi rahatsýzlandýðý için eve geldiðini belirterek, "Annemin yanýna geldim annem tavana bakýyordu artýk Hakk'ýn rahmetine kavuþuyordu. Bu hemen yan taraftaki odadan ses geldi buraya geldiðimde kýz kardeþim de hayatýný kaybetmiþti. Benim odadan buraya gelmem 1 saniye sürmedi. Annem ve kýz kardeþim ayný anda deðil ayný saniyede hayatýný kaybetti. Bu bir mucize" dedi.
"ANNEMÝN DUASI KABUL OLDU"
Kýz kardeþinin zeka geriliði engeli olduðu için annesinin onun üzerine titrediðini ve onun bakýmýný kimseye býrakmadýðýný söyleyen Geçer, "Annem sürekli oruç tutar ve Allah'a dua ederdi. Annem kýzýyla ayný anda ölmek ister bunun için dua ederdi. 'Allah'ým kýzýmý benimle birlikte al onu kimseye muhtaç etme' derdi. Bu da gerçek oldu annemin duasý kabul oldu. Ne kadar içten dua ettiyse kabul oldu. Annem ve kýz kardeþim ayný anda öldü" diye konuþtu.
"BÖYLE BÝR ÞEY GÖRMEDÝM"
Mezarda 7 yýldýr mezar kazýmý ve defin iþleriyle uðraþan iþçi Halis Aksoy (41) bu ölümü hayretle karþýladýðýný ifade ederek, "Daha önce trafik kazasýnda ayný anda ölenler oluyordu ancak böyle hiçbir þey olmadan ayný anda ölen iki insaný ilk kez görüyorum. Hayatýmda böyle bir þeyle ilk defa karþýlaþýyorum" dedi.
Anne ve kýzý , ayný anda ölüyorlar ,,
![]()

Alýntý yaparak yanýtla

Pratik 
Yer Ýmleri