Yeni başlık hayırlı olsun.bol kazançlar. Mac günü -0,06 oldu. listeye göre bire bir tutuyor.
Yeni başlık hayırlı olsun.bol kazançlar. Mac günü -0,06 oldu. listeye göre bire bir tutuyor.
Ziraat katılım endeksi +0.52
Katılım 50 endeksi +0.76
Xtümy +1.07
Mps getirisi bugün x100 üzeri olsa da, xtumy +1 yapmasına rağmen getririsi katılım endekslerinin altında kaldı. Xtümy endeksinin katılım endeksleri üzerinde getirdiği günlerde şov yapardı.
Son zamanlarda yüksek standart sapmasının hakkını veremediğini düşünüyorum. Özellikle de son 3 aya bakıldığında kıstası olan katılım 50 endeksi altında kalmaya başladı.
Umarım tekrar eski başarılı günlerine döner.
Uzun zamandır bende taşıyorum, 1 yıllıkta baktığımda da güzel getirisi oldu. Bugün kademeli olarak çıkmaya başladım.
Açıklamalarınız için teşekkür ederim, ben tüm hisse fonlarım için BIST 100 üzerinden değerlendirme yapıyorum. Aslında son zamanlardaki performansından ben de memnun değilim, fakat burada çokça konuşulduğu üzere iyi hisse fonlar bir elin parmaklarını geçmediği için kendimce bir müddet daha şans verdim.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tca % +0.96
Zpf %+0.81
Zpe % +0.25
EIB belli oldu mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
İnşallah artı yapar haftasonu telafi olur.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her gün eksiye döndü bu isRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri