Aynı mantıkla IPJ'den çıkmışken geri dönmek için bir müddet bekledim. Sonra grafiğini inceledim. 3 aylık periyotlarda bakıyorum yineleyen iniş çıkışlar için. Çıkışlar genelde 4-5 gün sürüyor hepsinde aylardır. İniş için beklemek adına. https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IPJ 22 aralıkta 2.21'den girdim. %10'u geçtiğinde bozmadım, çok az indi, şu an 13.44. Tesla bu fonun %8'ini oluşturuyor. Geleceğin yatırım araçları arasında Bitcoin, yenilenebilir enerji ve gümüşle beraber elektrikli araçlar da sayılıyorken, bence makul bir tercih. Bitcoin'e zerre inancım yok. Gümüşte trenin kaçtığını düşünüyorum, geçen yıl 2'lere indiğinde giren kazandı. Yenilenebilir enerjiyi ve sağlık fonunu bekliyorum, olur da tarıma, gıdaya, genel olarak otomotive yönelik fonlar da olursa onlara da yüklü girerim, haricinde IPJ kadar güven veren fon yok şu an benim için. Başlarda zarar edip sonra oturması da güven veriyor, tersini yapan onlarca rekortmen eski fona göre. Zaten yıllık kazançta kürsüye de oturmadı, ilk onda kar getirip öyle devam etmesi daha iyi benim için.
Son düzenleme : hellistheothers; 25-02-2021 saat: 00:39.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Rica ederim. Sizin yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum ve çok değerli buluyorum.
Yer İmleri