Sevgili kardeþim, insan özü itibariyle, elinde olmayana daha fazla kýymet verir. Elinde Passat varsa, hayalin Auidi A6' ya binmektir. Bu da ayný muhabbet. Sen elindekinin deðerini biliyormusun? Önemli olan budur. Baþkasýnýn ne yaptýðý, seni ilgilendirmez. Ben çoðunlukla sektörel kýyasa da karþý çýkarým. Neden? Bir firma var, dört dörtlük çalýþýyor, hak ettiði yerde deðil, bir diðeri var ne bok yediði belli deðil fakat arþý alaya çýkmýþ. Dört dörtlük firma seni kýsa vadede üzebilir fakat en azýndan paraný kaybetmezsin. Diðeri ise, mazallah donunu bile alýr elinden.
Sabah-Medya grubu vardý bir zamanlar, Dinç Bilgin' in. Arkadaþla beraber hisse alýp satýyoruz. Hafta baþý SABAH hissesi aldýk. Amaç kýsa vadeli gir-çýk bizimkisi. Cuma oldu, seans kapanmasýna 5 dk. kala ben eldekileri verdim. Arkadaþ' ta karþý masamda oturuyor, ben verdim dedim, o da elindekileri verdi. Fakat, dönmüþ seansýn kapanmasýna 1 dk kala MEDYA HOLDING hissesi almýþ tüm parasý ile. Seans kapandý, bana MEDYA aldýðýný söyledi. Bende hayýrlý olsun dedim. Geçmiþ gün, yalan olmasýn, seans kapandýktan 30 dk sonra bir haber düþtü piyasaya, "MEDYA HOLDÝNG sýrasý süresiz olarak iþleme kapatýlmýþtýr" diye. Sonuç, bir daha da açýlmadý ve arkadaþ battý.
Bu anlattýklarýmýn KERVAN GIDA ile ilgisi yok. Ben sadece, para kazanýyorsan, realizasyon yapmayý da becermelisin demeye getiriyorum lafý. Yoksa, kervan uzaya gitmiþ beni hiç ama hiç ilgilendirmez çünkü gidene aðlasaydým þu anda multi milyonerlerden birisiydim![]()

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri