Sabah iþ yoðunluðundan ilgilenemedim. 400 kaldý. Hayýrlýsý bakalým.
Sabah iþ yoðunluðundan ilgilenemedim. 400 kaldý. Hayýrlýsý bakalým.
16,20 ortalama ile alýp 17,30 larý gördüm ama her halka arzýn tavan bozdugu ilk gün yaptýðým alýmlarda tavaný beklemeden satýyordum. Bu seferde erken satmayayým tavaný göreyim dedim demez olaydým ...o güzelim kar buhar oldu...
Bu da bir tecrübe olsun eldeki kuþ daldaki kuþtan her zaman iyidir.
Güzel para giriþi oldu bakalým yarýn açýlýþý 16 ve üzeri yaparsa iyi olur....nasip
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Sn ft-2, yukarýdan arz edilen birþey yok. Hala muhafazakarlýk yapýyorsunuz. Binlerce yatýrýmcýnýn az ya da çok maliyeti 9 lira ile 15,91 lira arasýnda. 9 liradan alan binlerce yatýrýmcý bugün %70-80 karla risksiz bir þekilde 17 liralardan mallarý yeni sahiplerine teslim etti. Belki de bunlardan birisi sizsinizdir. Bugünkü kapanýþta facia deðil. -0,63% sadece. Yarýn belki buralarda dolanýrsa yine isteyen istediði yerden alýr ve satar. Hala neyin mücadelesini veriyorsunuz anlayabilmiþ deðilim. Spekülasyon yaptý binlerce yatýrýmcý ve kar elde etti. Buradan yüksek pozisyon açan olursa aldýðý riskin zaten farkýndadýr.
Dediklerinize katiliyorum sn. mzffr. Bu piyasada 17 yýllýk bir geçmiþim var. Bu 17 yýlda son 1 yýl kadar iþtahlý bir piyasa görmedim. Son 1 yila kadar ft-2 nin dedigi gibi oluyordu iþler. Yani tavan tavan giden taban taban geri geliyor ve yukaridan alanlarýn elinde kalýyordu mallar.
Ama artik piyasa eski piyasa deðil iþler deðiþti. Þimdi tavan tavan giden gittigi yerde kaliyor herkese alim satým firsati veriyor. Haa bu ne zamana kadar devam eder bilemiyorum ama tüm dunyada düþük faiz ve piyasada bol para oldugu sürece devam edecek gibi.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
krvgd da iyi pompa dönüyor. hemide cokomelli pompa
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alýmlarla baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açýlýþ fark deðerine iliþkin medyan
tahmin +4,56 ortalama tahmin ise +5,03 puan oldu.
Foreks'in 26 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +15,03 puan olurken, en düþük beklenti ise -6,56 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan 26 analistin 23'si pozitif, 3'ü ise negatif açýlýþ
tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 17,85 puan artýþla 1388,55 puandan
tamamlamýþtý.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açýlýþ anketine katýlmak isteyen yatýrým uzmanlarý
[email protected] adresine baþvuru maili gönderebilir.
Medyan : +4,56
Ortalama : +5,03
Maksimum : +15,03
Minimum : -6,56
Katýlýmcý: 26[(+)23(-)3]
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(15/12/2020 - 09:17:38)
Yer Ýmleri