Bakýyorum küçük yatirimci 3_5 lot alcak bunlara az lot gelcek diye korkuya dalmislar yazýk size lot çok fazla illaki gelir primde yapar aç kurtlar sizi korkmayýn sizde kazanýrsýnýz milleti girmesin diye söylemler çok komik yazýk size
Bakýyorum küçük yatirimci 3_5 lot alcak bunlara az lot gelcek diye korkuya dalmislar yazýk size lot çok fazla illaki gelir primde yapar aç kurtlar sizi korkmayýn sizde kazanýrsýnýz milleti girmesin diye söylemler çok komik yazýk size
Bugün gedik yatýrým i aradým Kervan için hisse veya fonu teminat göstererek alsak oluyor mu dedim hayýr dedi olmaz o büyük yatýrýmcýlar için dedi yani 100 bin tl ve üstü için diyor yani 100 bin tl ve altýný faizsiz kullanacaklar herkesin
Buradan herkes çýkarsýn kaç lot geleceðini birileri hala rüya aleminde sanýyor kendini
Deðerli Yatýrýmcýmýz,
Kervan Gýda halka arzý, fiyat aralýðý ile talep toplama ve en iyi gayret aracýlýðý yöntemi ile 26-27 Kasým tarihlerinde yapýlacaktýr. Daðýtýmda oransal daðýtým yöntemi kullanýlacaktýr.
Baþvurularýnýzý Vakýfbank Ýnternet Þubesi, Hisse Senetlerim, Halka Arz Ýþlemleri, Kesin Talep Giriþ ekranýndan, Vakýfbank müþteri hizmetleri 0 850 222 0 724 no’lu telefonundan veya VakýfBank Þubelerine giderek yapabilirsiniz.
Vakýfbank Mobil Bankacýlýk veya Tradeonline uygulamalarýndan baþvuru kabul edilmeyecektir.
Baþvurunuzda üç farklý fiyat seçeneðinden birini kullanabilirsiniz:
• Teklifli : Talepler 8-9 TL fiyat aralýðýnda 5 farklý fiyat seviyesinden yapýlabilecektir. Nihai halka arz fiyatýna eþit veya üstündeki en yakýn fiyattan girilmiþ olan talep karþýlanacaktýr.
• Sadece Tutar : Nihai halka arz fiyatý kabul edilmiþ sayýlacaktýr.
• Sadece Adet : Nihai halka arz fiyatý kabul edilmiþ sayýlacaktýr.
Saygýlarýmýzla, Vakýf Yatýrým
ben de gedikle çalýþýyorum temsilcimle konuþtum bist30 hisselerinizin %90 ý kadar teminat gösterip talep girebilirsiniz dedi. hiç de öyle 100 bin sýnýrý falan demedi.SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karakterin de tam nikin gibi "wracker = sarýcý". Biz de senden farklý bir þey demiyoruz küçük yatýrýmcý 3-5 lot alacak. Bense portföyümdeki hisseleri kullanarak 3-5 bin lot alacam, o yüzden bir korkum yok, bilakis kimse girmezse ana 300-500 bin lot da gelebilir, bilmem anlatabildim mi...
Arkadaþlar daha önce çok defa katýlmama raðmen halka arzlara acemice bit soru soracaðým. Cuma günü emri girdikten sonra artan meblayý ne zaman serbest býrakýyorlardý.
Saygýlar.
Yer Ýmleri