þu an ziraat bankasý halka arz da test diye sayfa çýktý ben ilk defa katýlacaðým bu sayfa ne demek ödeme tipi seçenekleri ve iþlem butonu var sonunda
düzeltme : tekrar yeniledim sayfayý test sayfasý gitti ilginçtir nerdeyse iþlem yapýyordum![]()
þu an ziraat bankasý halka arz da test diye sayfa çýktý ben ilk defa katýlacaðým bu sayfa ne demek ödeme tipi seçenekleri ve iþlem butonu var sonunda
düzeltme : tekrar yeniledim sayfayý test sayfasý gitti ilginçtir nerdeyse iþlem yapýyordum![]()
Bu yazacaklarým sadece bir öngörüdür. Bu öngörüye göre fiyat girilebilir diye düþünüyorum.
Yüzdesel olarak satýlacak miktarýn daðýlýmý:
Toplam Hisse Adedi : 49.500.000
[KY] Küçük Yatýrýmcý Payý : 14.850.000 / %30
[BY] Kurumsal Yatýrýmcý : 24.750.000 / %50
[YB] Yabancý Yatýrýmcý : 9.900.000 / %20
Tahmini Fiyat Aralýklarý :
KY - 8.7 / 129.195.000
BY - 8.25 / 204.187.000
YB - 8 / 79.200.000
Yukardaki tahmine göre toplam piyasa deðeri : 412.582.000
Tedavüldeki hisse karþýlýðý fiyat deðeri : 412.582.000 / 49.500.000 = 8.33
Bu hesaplamada tahmini fiyat ve ortalama deðer kullanýlmýþtýr. Bu doðrultuda fiyat, tahminim 8.35 - 8.45 aralýðýna denk gelebilir.
Ekin biçe biçe deste olur, borsacý çarpýla çarpýla usta olur
Burada yer alan görüþ ve öneriler kiþisel fikirlerimi içeriyor olup yatýrým tavsiyesine girmez. Bu uyarýyý dikkate almanýzý rica ederim.
Bakýyorum küçük yatirimci 3_5 lot alcak bunlara az lot gelcek diye korkuya dalmislar yazýk size lot çok fazla illaki gelir primde yapar aç kurtlar sizi korkmayýn sizde kazanýrsýnýz milleti girmesin diye söylemler çok komik yazýk size
Karakterin de tam nikin gibi "wracker = sarýcý". Biz de senden farklý bir þey demiyoruz küçük yatýrýmcý 3-5 lot alacak. Bense portföyümdeki hisseleri kullanarak 3-5 bin lot alacam, o yüzden bir korkum yok, bilakis kimse girmezse ana 300-500 bin lot da gelebilir, bilmem anlatabildim mi...
Bugün gedik yatýrým i aradým Kervan için hisse veya fonu teminat göstererek alsak oluyor mu dedim hayýr dedi olmaz o büyük yatýrýmcýlar için dedi yani 100 bin tl ve üstü için diyor yani 100 bin tl ve altýný faizsiz kullanacaklar herkesin
Buradan herkes çýkarsýn kaç lot geleceðini birileri hala rüya aleminde sanýyor kendini
ben de gedikle çalýþýyorum temsilcimle konuþtum bist30 hisselerinizin %90 ý kadar teminat gösterip talep girebilirsiniz dedi. hiç de öyle 100 bin sýnýrý falan demedi.SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri