Hisse 4 Aralýk’ta iþleme baþlýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kap : Kervan Gýda Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin (Þirket) 51.750.000 TL nominal deðerli paylarýnýn Borsa dýþýnda halka arzý tamamlanmýþ olup, Þirketin sermayesini temsil eden 187.500.000 TL nominal deðerli paylarý Kotasyon Yönergesi'nin 8' inci maddesi çerçevesinde kota alýnmýþtýr. Halka arz edilen 51.750.000 TL nominal deðerli paylar 04/12/2020 tarihinden itibaren Yýldýz Pazar'da 9 TL/pay baz fiyat, "KRVGD.E" kodu ve sürekli iþlem yöntemiyle iþlem görmeye baþlayacaktýr. Ýlgili sýrada maksimum emir deðeri 3.000.000 TL olarak belirlenmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben Esen e benzetiyorum hatta Yurt dýþý yabancý denilen kaynaklarýn da yüzde 100 oranýnda karý görmeden milyon lotlarý satmayacaðýný düþünüyorum yani ilk 6 7 seans kimse mal alamaz sonrasýnda alma imkaný çýkartabilir diye düþünüyorum
Hatta bu hisse kendi sektöründe olan Kent gýda yý da yukarý taþýyabilir tavan serisi uzun sürerse
Tavan serisi baþlasin artýk.. en azindan Yüzde 30 verirler diye nakite gecip talep girdik. Neyse vardýr bunda da bir hayýr diyelim.
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Kervan Gýda Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin (Þirket) 51.750.000TL nominal deðerli paylarýnýn Borsa dýþýnda halka arzý tamamlanmýþ olup, Þirketin sermayesini temsil eden 187.500.000 TL nominal deðerli paylarý Kotasyon Yönergesi'nin 8'inci maddesi çerçevesinde kota alýnmýþtýr. Halka arz edilen 51.750.000TL nominal deðerli paylar 04/12/2020 tarihinden itibaren Yýldýz Pazar'da 9TL/pay baz fiyat, "KRVGD.E" kodu ve sürekli iþlem yöntemiyle iþlem görmeye baþlayacaktýr. Ýlgili sýrada maksimum emir deðeri 3.000.000 TL olarak belirlenmiþtir.
ilk gün 10 15 bin lot arasý alým girerim
Yer Ýmleri