Sizin akþamdan ilk sýrada emir vermenizin bir önceliði yok aracý kurumunuzun hýzý ve tutumu önemli.Seans saati dýþýnda verdiðiniz emirlerde o anda BÝST e iletim olmuyor seans açýlacaðý zaman kendi aracý kurumunuz içinde emirler büyüklüðüne göre veya daha deðiþik tanýþ veya kurum ile müþteri arasýndaki alýþ veriþe göre sýralanýp BÝST e gönderiyor orada da aracý kurumun gönderme hýzýna veya teknolojisine baðlý yaðni makineler iþin içine giriyor hangi aracý kurum daha istekliyse onun müþterisi ilk satýlan hisselerin sahibi oluyor.
YTD
En yuksek Emiri veren araci kurum ilk sýraya girer.
Kervan dan þeker almak için Akþamdan Millet sýraya girmiþse,Bu Deve ,5- 6 gün koþar,durmaz bence....
Talep toplama sürecinde,bende istemiþtim, fakat vermemiþler...
Niye vermediklerini de, Çoðunluk paylarýnýn Norveçliler aldýðýnda anladým..Kervanci Baþýnýn, Kendi ülkesinin vatandaþlarý, demekki Norveçliden deðersiz..
Normal þartlarda o dediðiniz kendi aracý kurumunuz içerisinde verilen emirlerde geçerli ama oradada aracý kurumlarýn güvenirliði önemli BÝST e gönderilen emirlerde öncelik zamanlama saniye deðil salise ben ESEN de ilk günü hatýrlýyorum ilk alýþta görünen GEDÝK di ve 4946 da alýþý bitti ondan sonraki görünen YATIRIMFÝNAS ýn emri 6536 da alýþý daha devam ediyordu benim bile emrim GEDÝK in toplamýndan fazla idi.Buradan esen in sayfasýndan görebilirsiniz.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=46616&page=59
YTD
Yer Ýmleri