Arkadaþlar birisi satiyorsa birisi alýyor. Þöyle olacak böyle olacak alanýn elinde kalacak tavan çözecek bilmem ne! Amacýnýz ne elinizde kaç lot var! Tavan cozse taban olsa zararýnýz ne olur? Yani zenginin malý zugurdun çenesini yorar misali. Ýzleyelim görelim. Ýlelebet gitmeyecek elbette bir yerde gevþer. Buna sizin ongorunuz karar vermeyecek. Alýcý satýcý iþtahý karar verecek.
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Bazý KY hisse alamamýþ. Burada gelip yok elinizde patlayacak yok þöyle böyle olacak diye yorumlar yapýyorlar. Herkes özgür iradesi ile kendisi kararýný verip yatýrým yapar. Gereksiz yorumlar yapmanýn anlamý yok. Þirket ile ilgili haberler, alýcý - satýcý, derinlik vs paylaþan arkadaþlarýmýzýn postunun geriye düþmesine sebep olmayýn!
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
SM-A515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yakýnda aðlama duvarýna döner burasý.
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sattým bu kadar iþlem hacmi fazla 2 lotu verdim 13.160 den artýk alým zamaný deðil gibi geliyor bana Alanlara bakarsak küçük yatýrýmcý alýyor tavana sürüklüyor o yüzden riskli
Gedik den de verdim orada da az bir þey vardý artýk çekildim kenara izleme konumunda olacaðým
2 lot derken? 13 liradan 26 lira sadece 2 lot.mu? Abi versen ne olur vermeden ne olur kar etsen ne olur etmeden ne olur?
Ya yukarýdaki bazý yorumlarý görüyorum aðrýlarýný anlamýyorum. Alan ky imiþ. Kardeþim 2 günde 20 milyon lot alabilen birisi ky olabilir mi?
KY Sensin KY benim. Alabildik mi? Yazýp da alabilen var mý?
Býrakýn artýk laf salatasýný. Ýllaki çözecek tavan. Tavan cozunce gelip burda bilmiþlik taslamayin. Sizin gördüðünüzü herkes görüyor.
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Kervan Gýda, halka arzdan saðladýðý 337 milyon TL'nin bir kýsmýný dövize yatýrdý
KAYNAK T24
Yer Ýmleri