Yani bu þirket kurtuluþun çaresini halka arzda mý buldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yani bu þirket kurtuluþun çaresini halka arzda mý buldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ekin biçe biçe deste olur, borsacý çarpýla çarpýla usta olur
Burada yer alan görüþ ve öneriler kiþisel fikirlerimi içeriyor olup yatýrým tavsiyesine girmez. Bu uyarýyý dikkate almanýzý rica ederim.
Bu yorumunuz malesef doðru bir argüman deðil. Düzenli kar eden kar daðýtýmý yapan bir sürü firma var. Bankalarýn çoðu halka açik hakeza. Halka arz bir finansman yöntemidir zaten, ihtiyaç duyan bu yola baþvurur. Kimi yeni yatýrým için kimi borçlarýný kapatmak için kimi arge için vs bu yönteme baþvurur. Tusaþ da halka arz edilecekti sonrasýnda rafa kalktý bilmiyorum detayý nedir. Bu saydýðýnýz firmalarda gün gelir halka arz ihtiyacý duyabilir. Yaw Apple in %88 i açýk Microsoft un neredeyse tamamý halka açýk..
MI 8 SE cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Boþ muhabbet ve goy goy baþlamýþ yine sayýn Zor. Ciddiye almamak lazým bence. Öyle olmuþ da böyle olmuþ da þelale olmuþ da çaðlayan olmuþ da tahta kapanmýþ da falanmis da fismanmis da bu tahtayý kastetmiyormus da..
Ya bi gidin yaptýðýnýz her neyse baþka yerde yapýn..sýktýnýz artýk.
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri