-
benim iyi bi fikrim var akşam herkeş gusul abdesti alsın
gece 2 rekat teheccut namazu sonrada sabah namazını muteakip seans açılışında herkes 1er long açsın bak nasıl düşüyor kesin çözüm
styla bayım
-
buna binaen tüm hisselerimi sattım.bıst-100 1392 iken(şuanda da aynı rakam var)
hem hisse hem vadelide dibine kadar pozisyonsuzum..flatos..hem de maxsimun flatos
Son düzenleme : ABKA; 14-12-2020 saat: 16:48.
-

Originally Posted by
Mehmet Sevki
olay bu..
ağa..
Tersi daha da komik oluyo.. )
-
Topicde imam vardır belki short duasına da çıkarsınız 
YTD

Originally Posted by
tarkank

gece 2 rekat teheccut namazu sonrada sabah namazını muteakip seans açılışında herkes 1er long açsın bak nasıl düşüyor kesin çözüm

styla bayım
-

Originally Posted by
tarkank

styla bayım
Ona gerek Yok. Ben bir long açayım Yeter.
-

Originally Posted by
KARADUMAN
haklı olarak herkeste endişe devam ediyor..longum diyenler gönül rahatlığı ile bir banka bir Tüpraş alabiliyor musunuz..kendiniz kandırmayın alamazsınız..neden alamazsınız..çünkü ralli küçük kağıtlarla başladı ve ağır banklar birkaç haftadır yeni yeni yükseliyor..neden bu zamana kadar bekledi peki bunlar..verin cevabı..para yok değil mi..o yüzden faiz lobisinin kucağına oturduk..yarın kucaktan kalkmayacağımızın garantisini kim veriyor..
KulAk verin eyy daha boğamsı annatanlar.. )
-
geçen cuma yağmur duası yapıldı..cemaat fazlaydı herhalde.memleketi sel götürüyor..
short duası da bu misal olmasın...
-

Originally Posted by
ABKA
geçen cuma yağmur duası yapıldı..cemaat fazlaydı herhalde.memleketi sel götürüyor..
short duası da bu misal olmasın...
Endeks 0 altına düşer bu kadar cortcu varkene :D
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri