Nasýl arkdaþým bi diyorsun 3,21 eylüle kadar en kötü sonra ekimde 4,45 ,ben mi yanlýþ anlamadým .
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasýl arkdaþým bi diyorsun 3,21 eylüle kadar en kötü sonra ekimde 4,45 ,ben mi yanlýþ anlamadým .
Walla iyi diyorsun arkadaþým ama þimdi aldýk sonraya parayý nerden bulcaz alýcaz 3,20 den ,o kadar olsa ah zaten devamlý al hep kardasýn, sonuçta alan her zaman kazanýr satan kaybeder
Sn.Kýzýlyýldýz þimdi dolar/TL ve avro/TL nin cuma günkü 5 dakikalýk grafiklerine baktýmda cuma günü dolar hýzlýca zýplarken avro ayný oranda zýplayamamýþ yani o pozisyon tam olarak avro/TL yansýmamýþ o gün, bugüne dönecek olursak çok çýkmýþ olan çok düþmüþ az çýkabilmiþ olan az düþmüþ yani "cuma günü avro/dolarý dikkate almadan sadece dolar/TL pozisyon alan kiþiler olmuþ"
Ben yanlýþ düþünüyorsam inceleyen arkadaþlar düzeltsin lütfen
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Goldman Sachs, dolarýn 12 aylýk süreçte 4 TL'yi görebileceðini söyledi
Goldman Sachs, dün yapýlan referandumdan 'Evet' sonucu çýkmasýnýn piyasalar için sürpiz olmadýðýný, piyasalarýn hali hazýrda 'evet' sonucunu fiyatladýðýný düþündüklerini belirtirken, piyasalar için tahminlerinin deðiþmediðini bildirdi.
Türk Lirasý'nýn referandumun sona ermesiyle birlikte belirsizliðin sona ermesine tepki olarak bir miktar güçlenebileceðini ifade eden Goldman Sachs, bununla birlikte bu etkinin azalacaðýný düþündülerini
ve gelecek 12 ayda ABD Dolarý/Türk Lirasý paritesinin 4,0'a yükseleceði tahminini devam ettirdiklerini vurguladý.
Goldman Sachs ayrýca, global finansal þartlarda sýkýlaþma ve yerel enflasyon görünümünde kötüleþmeye baðlý olarak marjinal faiz oranýnýn daha da yükselmesi gerektiðini düþündüklerini de belirtti.
YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Commerzbank, referandum sonrasý Türk Lirasý'nda görülen rallinin muhtemelen uzun süreli olmayacaðýný kaydetti
Commerzbank'ýn kýdemli geliþen piyasalar ekonomisti Tatha Ghose, bilgilendirme notunda, referandumun sonuçlanmasýnýn ardýndan, Commerzbank'ýn kýsa süreli bir ralli beklediðini, bu rallinin kýsa vadede Dolar/TL 'yi 3.60 seviyesinin altýna düþürebileceðini ve CDS (tahvillerin temerrüte karþý sigorta maliyeti) farklarýnýn 215 baz puana düþmesini saðlayabileceðini kaydetti.
Banka öte yandan, Dolar/TL 'nim önümüzdeki aylarda 3.75 seviyesini görebileceðini kaydetti.
YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Bakalým akþama kadar kalacak mý kur buralarda?
Bu referandum sonucuyla hiç bir þey olmaz.
Atý alan Üsküdar'ý geçti ama bu lafý dün geceye uygun görenin ata nasýl bindiðini dünya alem biliyor.
Atý alýr, Üsküdar'ý geçer, yularýndan tuta tuta Bostancý'ya kadar yürür, öðle aklýna gelirse biraz yem ve su verir akþama atý tekrar aldýðý yere býrakýr.
Böyle toplumsal uzlaþma olmaz.
Huzur ve barýþ da.
Hele kalkýnma hiç olmaz.
Þahsi düþünceme göre;
Referandum sonuçlarý Yabancý yatýrýmcýlar tarafýndan yorumlandýkça, AGIT seçim izleme raporu açýklandýðýnda, yorumlandýðýnda USD/TRY yukarý yönlü hereketine hýzlanarak devam edecektir...
Belki de, daha önce grafiðini göstererek sorduðum, " muhtemel flama formasyonu, gerçekleþecekse neden gerçekleþecek" sorusunun cevabý "seçim sonuçlarýnýn kanunlara uydurulamadýðý" gerekçesi olarak verilecek...
Seçim Kanunun 98. maddesini tekrar okuyunuz lütfen..
Bu yeni bir belirsizlik yaratýyor..
Tavsiye ve/veya yönlendirme içermeyen þahsi görüþüm ve düþüncem bu þekildedir..
Saygýlar, sevgiler..
Yer Ýmleri