Sn sermo...Felaket senaryosu gibi bir şey olmuş.
Ak trollerden kimse halen yanıt vermemiş.
Yenilerden bankacı özel sektöümüzü yemlemek için dışarıya çıkmıştı. Kayıp.
Bizim bu başlığın müdavimleri trollerden de bir peki gelmemiş.
Zaten bu kadar şıklı bir yazıya alışkın değiller.
Merkezden onaylatmadan söyleyebilecekleri son derece kısıtlı.
Küfüre de burada modlar izin vermeyince çaresizlik ve suskunluk hatta başlığa uğramama yolları denenmekte anlaşılan.
Yönetim 1,5 ay içinde artık "referandum" dışında bir konuya yoğunlaşamayacak belli.
Arkadaşlara paranıza sahip önerisinden başka diyecek lafım yok.
28 maddenin 20 ye yakını konut ile ilgili biz müteahhit değiliz onlar düşünsün.
Müteahhitler son 10 yılda çok büyük paralar kazandı ,kar marjını düşürsünler.
Bir örnek vermek gerekirse 15 temmuz sonrası faizlerin 1.10 dan 0,90-0,85 e ,
Hükümetin tavsiyesi ile düşüren Bankaların hemen ardından müteahhitler %20 fiyat artırmıştır.
Ev satamıyoruz diye Ağlayan müteahhitler sanki fazi indirimini fırsat görüp Halkı kazıklamaya kalktılar.
Maliyeti 150 bini bulmayan evleri daha önceden süslü kelimeler vb. 700-800 hatta 1 milyona satıyorlardı.
Artık bu yok yatırım için kimse o kadar parayı konuta bağlamaz.Fiyatlar %50 düşmeli kazık fiyatlı projelerde.
eğer burada küfür serbest olsaydı çok acayip hakaretler duyacaktık,bunlar sıkıştığında inanılmaz yaratıcı olabiliyor. mevduat forumunda kadın kılığındaki troll bir ara mesaj kutumu doldurmuştu küfürleriyle,hiç cevap vermedim dehledim,blokladığım için artık özel mesajda yazamıyor.
İlahi Karakemal Bey;
Her şeye söyleyecek bir lafım var diyorsun...
Hani o bildik fıkradaki oduncu köylü gibi, "uyduysa da koydum, uymasa da koydum" diyorsun...
Bu kadar çok yorulduğuna da göre çam sakızı çoban armağanı itibar gücüm olan 1 itibar puanını vereyim sana...
Ya da bir sürümlük İpana...
İdare et.![]()
Bu arada, başlığımızın sıkça yazanlarından, Sn inanna, Sn julia Luthor, Sn Discover, Sn the patient nerelerdeler acaba?
Üye olmadılar mı?
Özledik...
Sn umutabi ise uzun zamandır bir nedenle yok.
Geçen başlıkta gördüm yazmadan gitti...
Bir nevi yasaklı gibi sanki...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri