Originally Posted by
asgaridr
Magician bu işte çok ilerleyen ama işin psikolojisini de iyi özümsemiş bir kardeşimizdi.Maili vardı sonra kayboldu.
Evrenin dili matematiktir, hep söylerim.
Ve bu işte de kusursuz bir matematik işler. PA bu sistemin küçük ölçekli bölümünde çalışan kurallar silsilesi. EW bir üst boyutta. Alt boyutlarda çalışırken ihtimaller çok artıyor başarısız kalıyor.
Ben hep yanı başınızdaydım

. Ve halen fizikte 4 kuvveti birleştirecek formülü arayanlar gibi kullandığım yöntemlerden neden birden fazlasının aynı yerlere işaret ettiğini arayıp kendimi eyliyorum

Magicianla, bizim tanırsanız emirler üstadın sistemi birleştirince üstüne kendimde birşeyler katınca (formasyon v.b.) çok çok olumlu sonuçlar aldım üstat. Magicianı uzun süre takip ettim hatta onun olduğu yerde modlukta yaptım ama sağolsun adminle anlaşamayınca ayrıldım oradan.
EW de muhtemel 2 noktalarını bulup 3 dalgalarını yakalamaya çalışıyorum ancak işte formasyon içindeyken hareketleri çok temiz yakalıyorum ama formasyon sonlarında dip ve tepe noktalarında artık Piyasa dalga boylarını uzattıkça uzatınca tıkanıp kalıyoruz örnek olarak usdtry 3,50-3,55 arasında 2 aydır gidip geliyor tıkandı kaldı.
Üstat ben sizi bir yerden çıkarıcam ama bakalım hayırlısı çıkaramadım bir türlü.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri