Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrası olacak şekilde CEZALI TAHLİYE TAAHHÜTNAMESİ imzalatın.
İlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
1000 kişinin çalışabilecegı ama 10000 kişinin istihdam edildiği ve hiçmi hiç kar edemediği şirketlerden mi bahsediyorsun. Yaşım geceleri saymazsak 22 :-)
Amatör çalışmam, yatırım tavsiyesi değil.
telekom gibi kasasında para olan bir şirketi, neredeyse beleşe satarken iyidi dimi, şimdi bu şirket içi boşaltılmış,gayrimekulleri satılmış ve bankalara 20 milyar TL borcu var. yetmiyor her yıl milyarlarca dolar kar transferi olarak dışarı gidiyor. bırak 9000 kişi fazla çalışssında para bu ülkede kalsın. böyle özelleştirme olmaz olsun. sizin yapacağınız özelleştirmelere tümden karşıyım. tahkim zart zurt dinlemeden hepsini geri alınacak, sende burada avunursun artık. aç bak bakalım 2005 öncesi telekom yılda ne kar ediyormuş, beş yıllık karına şirketmi satılır be vicdansızlar. bu sadece bir örnek üstüme gelme seni burada yerin dibine sokarım. bunun için sadece enerji dağıtım ihalelerinden başlamam yeterli.
Bat yahu...
Bat da kurtulalım...
Hatta tuttuklarınla bat. Batın da bize göre bu ülke kurtulsun.
Yeter be.
Sizden mi öğreneceğiz vatan sevgisini, vatana bağlılığı.
Bizim biraya gelip de, kah kar, kar zarar edip kendimizce yazıştığımız bir başlığa arada bir gelip huzur bozmanız, laf sokuşturmanız, senin gibi selam vermeyeceğim adamların bize hayat, ahlak şu bu dersi vermeye niyetlerinden gına geldi artık.
Bana ne senin şu bu yatırımdan elde ettiğin kardan.
Bana ne senin gelecek düşüncelerinden.
Bana ne senin doğru diye seçtiklerinden.
Beşiktaş türbünü ağzıyla bir kaç şey daha söylemek isterdim ama bana yakışmaz.
Sana ve senin gibi bu başlıktakilerin huzurunu bozanlara çok yaraşırdı bundan eminim.
Sabah sabah uğraştığımız şeylere bak yahu.
O bahsettiğiniz yazar kasayı acaba şimdi bir esnaf tepki olarak atabilir mi acaba ya da atarsa başına neler gelir bir cevaplayabilir misiniz?
Biz bu ülkeyi, atalarımızın savaşarak kazanıp kurduğu ve bizlere bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti'ni çok seviyoruz.
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Yer İmleri