Originally Posted by
tarantula
bu uzay teknolojilerine hep þüpheyle yaklaþýyorum
bu adamlarýn daha aya gittikleri meçhul apollo 11 uzay modülüne bakýnca alüminyum folyo çadýr tentesi kullanýlmýþ bunlarla mý aya gidildi diye sormaktan alamýyor insan kendini.
ayrýca baþka iddialar var mesela dünyanýn düz olduðuna dair iddialar ve oldukçada ciddi argümanlarý var bu adamlarýn
flat earth society diye bir hareket bile var dünyada
yani hiç aya gidilmediði hiç bir gezegenin olmadýðý dünyanýnda evrenin merkezi olduðu söyleniyor
bunun dýþýnda uzaya fýrlatýlan uydularýn yalan olduðu bunlarýn aslýnda varolmadýðý. yani bizim türksatta yalan olabilir

zaten internet baðlantýlarýnýn %99 kablolar üzerinden olduðuna göre bu iddada bence dikkate deðer
o yüzden uzayý býrakalým biz güneþ enerjisine bakalým en güzel para orda
Sn.tarantula aman diyeyim bu tarz iþlere bulaþmayýn bunlarýn söyledikleri doðru olmasa bile ikna kabiliyeti güçlü kiþiler ve daha çok insanýn þüphe duyma eðilimini kullanma üzerine, ay a gitme konusunda benimde þüphelerim var ama diðerleri pek þüpheye düþülecek konular deðil,
Þimdi konu dýþý olacak ama madem baþladýk devam edelim 
Dünyada yaþamýn nasýl baþladýðý ile ilgili dini kitaplarda anlatýlanlar yada evrim teorisinden daha makul olan yaþamýn uzaydan kontrollü bir þekilde dünyaya geldiði söyleniyor ve daha saðlam kanýtlarý varmýþ
Zaman kavramý konusunda da çok kabul gören bir teori var ben belgeseli 2 kere izledim çok karmaþýk geldi bana ama bilim çevreleri tarafýndan en çok kabul gören teori oymuþ, anladýðým kýsmý zamanda yolculuk diye birþey olmaz çünkü zaman yoktur diyor
yada ben öyle anladým
Son olarak bu iþleri yapanlar bir kaç çeliþkili konuyu kullanarak kafa karýþtýrýyorlar ve sonra bir sürü yalan dolan giriyor iþin içine
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri