Yaw arkadaþ geçen gün nükleer yalan diyordun, açtým izledim o videolarý hani aklýmda bir þüphe býraktýn yalan söylemeyeyim.
Kenarda o "dünya düzdür" temalý videolarý da gördüm youtube'da ama deli saçmasý olduðunu bildiðim için izlemedim bile.
Görüyorum ki onlarý da izlemiþsin ve bunlara da olabilir gözü ile bakýyor isen bence çok yanlýþ sularda yüzüyorsun.
Dünyanýn düz olma ihtimalini gerçekçi bulan birinin herhangi bir konuda mantýklý bir argüman sunmasýný pek bekleyemem açýkçasý.
Þüphecilik iyidir güzeldir, ama tabaný varsa güzeldir yani. Tabansýz bir þekilde dünya belki de yuvarlak deðil düzdür diye sorarsak bu þüphecilik deðil, cahilliktir.
Bir çok kiþinin vurguladýðý gibi dolar kuru epey sýkýþtý...
1-1,5 kuruþluk marj içinde hareket ediyor bir kaç gündür.
Hayra alamet deðil.
Bir yana devrilecek kesin.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Bence ons altýn (dolar bazlý) alma zamaný geliyor...
Gram altýn tad vermedi.
Fed kararýndan sonra bir þekilde ABD borsalarý aþaðý, altýn yukarýya oynamak mantýksýz deðil. Gibi geliyor bana.
Tabii ki kimseye yatýrým tavsiyesi deðil.
Olsa olsa banucan yeðenimiz güler ve destek verirdi bu düþünceme...![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
valla hepsi teori neye inanacaðýmýzý þaþýrdýk dolarýn bile ne olacaðýný bilemiyoruz
bu bahsettiðiniz zaman belgeselinin bir linki varsa paylaþýrmýsýnýz izleyelim bakalým neymiþ
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir!!
valla dünyanýn yuvarlak olduðunu iddia eden bilim çevreleri daha yer çekiminin ne olduðunu neden olduðunu izah edemiyorlar. bunlar daha 10 yýl öncesine kadar newton temelli bilime inanýyorlardý þimdi onuda terkettiler. sonuçta onlarda ne yaptýðýný bilmiyor gibi geliyor bana.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir!!
Yer Ýmleri