Cuma günkü Moody's raporundan:
Turkey's External Vulnerability Indicator remains elevated at an estimated 202% in 2017, well above the 50% level seen in most of Turkey's emerging market peers.
Türkiyenin dýþ þoklara karþý dayanýklýlýðý emsallerinden %50 daha azmýþ..
Almanya AB kapýsýný Türkiye`ye kapattý
Almanya Dýþiþleri Bakaný Sigmar Gabriel, ``Türkiye, AB üyeliðine hiçbir zaman olmadýðý kadar uzak`` dedi.
http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/a...patti-1743015/
Ýsabet olmuþ resmi dile dökülmesi, artýk AB hikayeside yok bunlarýn arkasýnda , þimdi görelim ekonomide` ki hünerlerini ... Neyse ben zaten saðlam yerdeyim , en azýndan þimdilik, dolarcýklarýmla güvende, her koyun kendi bacaðýndan asýlacak, para bulamayan eldeki betonlarý satsýn tabi satabilirse , satamayan ? Aþrý aþrý memleketlerden aldýklarý Dolar borçlarla yüksek yüksek tepelere ev kurarken düþüneceklerdi dimi !... Olmadý betonlarýný yesinler , týrýs gelir týrýs gider.
Zaten hiç bir zaman AB niyetleri yoktu..
Futbolcu adlý ak trol o konuyu bloglamýþ..
Merkezden onaylý...
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Yine insafli davranmiþ. .ben olsam %20 den fazla vermezdim. .þu anda kýsa vade 97 milyar uzun vade 510 milyar dolar dýþ borç var. ..rezerv ise tüm bankalarla birlikte 103 milyar dolar... borcun büyük çoðunluðu özel sektöre ait. .Devletin borcu onlara göre bayaðý az.
SM-N9000Q cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sendikasyon kredilerini bankalar beleþ alýyor gibi aldýlar. .malesef
SM-N9000Q cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri