Originally Posted by
lutfu001
Hey maþallah bugün gördümde inanamadým herkeste dolarýn düþeceðini bilmiþ hatta daha da düþer diyorlar o zaman bize akýl verene kadar þortlayýn gitsin hem siz kazanýn hemde biz kafamýzý dinleyelim,
Þimdi dolar 3.0 TL iken hiçbiriniz gelip bize dolar artacak alýn demediniz onu geçtim dolar 3.95 olduðunda bizi yine satýn diye uyarmadýnýz ama baktýnýz teker yuvarlanýp geliyor ben bilirem deyip çýkageldiniz ama hoþgelmediniz...
Temeli olan ve kendi içinde bir mantýk ve strateji içeren her yazýya saygým var temelsiz düþecek dedik düþtü diyenlere yok...
Neyse þimdi soru þu buradaki bir çok delikanlý aldýðý pozisyonu her seferinde yazdý zarar etse bile yinede yazdý ama bu iddialý kiþilerden hiçbirinin aldýðý pozisyonu bilmiyoruz...
Bende daha önce yazmýþtým ama tekrar yazayým 4 ay önce aldýðým pozisyona mecburiyetten devam ediyorum %40 dolar %60 borsa "sebebi de kötü hisse seçimi doðru seçimle %25-30 kar içten deðildi ama ben resmen mevduat faiziyle yarýþan hisseyi buldum bula bula "
Düþecek bu meret diyenler yazýn pozisyonlarý bakalým öyle forumda atýp tutmak deðil, Dolar þu garip haliyle bile 4 ay öncesine göre %20 artýda, siz bu sürede daha çok nasýl kazandýysanýz yazýnda bizde bilelim cahil kalmayalým...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri