https://invst.ly/3r1qd
Saatlik...
YTD
https://invst.ly/3r1qd
Saatlik...
YTD
Babalarýn þu an dolarda olduðunu sanmýyorum.Hayýr çýkar ise 3.85 e vurup pzttesi geri çekilir.Sonraki günlerde siyasi lerden gelecek aksiyonlara göre muhtemelen yukarý hareketine baþlar. YTD.
Sent from my iPhone using hisse.net
En zayýf halka olarak içerideki geliþmeler kadar dýþarýdakilerde önemli..
Her ne kadar Trump lolo yapsada, Dolarýn güçlü kalmak gibi bir derdi var..diðerlerine göre..
Ýleride altýn aradan sýyrýlabilir..ancak Trump'ýn mali tedbirlerini görmek lazým diye düþünüyorum..
ABD'de büyüme ve enflasyon zayýflýyor..FED'in iþi zorlaþmaya baþladý..tabi diðerlerininde..
Atlanta FED'in ilk çeyrek son büyüme tahmini 0.5...
![]()
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Karmaþýk grafiklere gerek yok. Merkez'in net rezervindeki seyir zaten tüm filmi anlatýyor.
![]()
gafiði yüksek çözünürlükte kayýt ettirdim bu yüzden detaylarý ANCAK bilgisayara kopyalayýp oradan açýp büyütüp detaylý görülebilsin istedim.
yoksa aþýrý yüksek çözünürlükten sayfada küçük görülüyor
Çizimde 3-4 farklý seviye birleþtirildi.HER RENK çizim farklý bir seviye analizi renkelre böldüm.böylece karýþmaz!
görüldüðü gibi her bir analizin renklerinin kesiþme noktalarý bizlere iþaret ediyor resmen baðýrýyor. buraya gelecem diye..
4,51-4,61 TL arasýna gelsin analizleri yenilerim.
Graik okumak herþeydir
elinize saðlýk.
bu arada bu NAKÝT varlýklarý gösterir ancak bizlere açýklananlar daima BRÜT oluyor.yani bizlere fena yalanlar söyleniyor
ANCAK KÜÇÜK bir tüyo:
" ALTIN aldýðýnýz zaman ZATEN DOÐRUDAN DOLAR 'da almýþ oluyorsunuz"
belki bizlerin yönetenleri ALTINdaki 1500dolar a doðru olan hareketi önceden görmüþtür.#
#: belki Hazýr savaþ ayaðýna ALTIN 3000 dolarý önümüzdeki 3 yýlda geçer.
#: belki ALTIN 3000dolar olmuþken DOLARda 8TL olursa edilecek kazanç çifte kavrulmuþ olur kim bilir?
# bu arada yukarda ve önceki sayfalardaki çizimlerim TARÝH bile gösteriyor sabýrsýz kiþiler yatýrýmcýlar için
daha ne yapayým.Grafiðin yönünü bile çizdim.
Yer Ýmleri