arkadaslar sizce düþüþ nerelere dek devam eder
Euro/$ 1,0615 (+%0,03)
$/tl (-%3)
Euro/tl (-%1,89)
parite ayný iken
$ daki düþüþle
Euro daki düþüþ ayný deðil.
neden böyle.
bilen varmý.
Sn. Kýzýlyýldýz, Asya piyasalarýnda oluþan fiyatlar biraz sýð ve bu nedenle pek gösterge niteliðinde deðil bence, bu sýð iþlemlerde hata olmasý yada tam dikkate alýnmayan çapraz kurlar olmasý normal karþýlanabilir diye düþünüyorum,
Fx de iþlem yapmayan birisi olarak sabah ki açýlýþlar ve tüm dünya piyasalarýnýn açýk olduðu günlerde yapýlan iþlemler benim için daha anlamlý açýkcasý
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Ben zaten dolarýn ucuzunu severim abicim. Pahalý olsa alamayýz, ucuzlasýn ki daha çok alabilelim. Manyak mýyým dolar çýksýn diye bekleyeyim.![]()
DOLAR ýn düþebilse düþebilse NE kadar a KADAR düþebileceði belli yukarda eklediðim grafiklere bir göz atýn
en kötü düþerse ÇANAK oluþturur bizlerde 3 ay kadar ucuz dolar toplarýz ancak grafik yalan söylmez 4,45-4,61TL arasýna EKÝM ayýnýn sounda gitmesi lazým grafiðe göre.
yukarda anlatýldýðý gibi SICAK para mevsimi bitti
merkezin elindeki blöf tutmadý.þimdi aþýrý yüksek faiz zamaný
yuh birde GAP yaparak açýlýþ daha iyi aslýnda teknik açýsýndan daha hýzlý kazanacaðýz eðer düþükten alabilirsek
dediðim gibi en kötü eylül ayýna kadar DOLAR 3,21TL altýna inmezse BUUY BUYY BUY
YENÝ KANIT teknik görünüm:
DOLLAR_EYLÜL:
![]()
Yer Ýmleri