Originally Posted by
ihtiyar
Çok garip yazýlar yazmaya baþlandý. Kimisi çaresizlikten, kimisi açgözlülükten olsa gerek , '' kedi uzanamadýðý ete mundar dermiþ '' misali. Burasý neresi ? Türkiye. O halde bu ülkede aksiyon biter mi ? Normal þartlar altýnda (nþa ) dolar ne olmalý konusu burada geçerli deðil. Her saat sanki bir yýl gibi.... Elinde dolarý olanlar ayný gün %3- 5 kazanmak istiyor. Dolarý olmayanlar da iyice düþmesini arzu ediyor lakin düþtükçe de bu kez '' Aha da düþüyor artýk alýnmaz '' demeye baþlýyor. Yani çene çalan ama cesaret edemeyen grup. ABD veya AB de 5 yýlda alýnabilen faizi bu ülkede bir haftada almayý meslek edinmiþ kan emiciler var. Adýna yabancý yatýrýmcý denen bu vampirlere vergi yok, ceza yok, kural yok. Aman ürkmesinler diye sürekli yemleniyorlar.
Bizler de küçük birikimlerimizi enflasyona ezdirmemek için alamadýðýmýz reel faizi buralardan almaya çalýþýyoruz. Üstüne de bazý tiplerce yaftalanýyoruz. Dolar buradan düþtükçe alým fýrsatý olur bizler için...
Ben düþtükçe alýyorum. 50 kuruþ nasýl olacak anlattým dinlemediniz.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Yer Ýmleri