Dolar çökecek diyen yok, þekil deðiþtirebilir. Mevcut dolar yerine 2018 de yavaþ yavaþ yeni bir þey ikame etmeleri ihtimal dýþý deðil.
Bu yýl dolar da bir sorun yok. 2018 de dolar pozisyonunu azaltmak riski kontrol etmek açýsýndan mantýklý olabilir. The Economist in kapaðý haklý çýkarsa madara olmayalým.
S.Arabistan 700 milyar dolarýmý ABD'den çekeceðim dedi, ABD Kongresi S.Arabistan'ý 11 Eylül saldýrýsýndan sorumlu tutup vatandaþlara dava aça hakký tanýmýþtý, yaklaþýk tazminat tutarý 2 trilyon civarýndaydý.
Geçenler de 15 milyar USD için kýçýný yýrtýp borçlanan Arap bedevileri, bugün ADB ile 350 milyar dolarlýk silah alým anlaþmasý imzaladý... 11 Eylül saldýrý dosyasý ikinci bir ihtiyaca kadar sümen altý edilir!!!
Dünyada oyun bu þekilde oynanýyor...
Biz ise gittik ABD'de protestocu dövüp rest çektik tüm sorunlarý 20 dk görüþmede çözdük!!!!!!
Bakmayýn iç basýnda ki goygoyculara!!! ABD sermayesi ülkemizden 10 milyar para transferi yapsa taþ üstünde taþ kalmaz....Bu durum verilen emirlerin kimin uyacaðýný gösterir.....
Noktalar sonsuz virgüle döner!!!
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Bit coin ve diger alt coinler
Gecen sene 7 milyar dolardi.
2 ay once 32 milyar dolara cikti.
Simdi market cap i.
64 milyar dolar.
800 e yakin coin olustu.
Lubnanin bile bit coin i cikiyor.
Aklinizda olsun.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar
Usa adama ne yaptirir.
Kutsal topraklarda
Hristiyan bir kadinin önunde sap gibi hazir olda beklersin.
https://i.hizliresim.com/YDzj2z.jpg
Hac ile hilanin savasi bitmis gibi.
PETROL BÝTMEDEN DÜNYAYA HUZUR YOK. ALTERNATÝFSÝZ.
https://twitter.com/i/moments/865610224329216000
Eth yi 14 de gordum.
2 ay once 125
Keske alsa idim.
Bit i 3 senedir duyuyorum.
Ilk defa aliyorum
4500 tl den beri.
1 aydir
Simdi 7200 tl.
Kaybedebilecegim kadar alacagim.
Bir ponzi olabilir.
Ama herkesin 2 3 bit i olmali
Bence.
Yer Ýmleri