Kimseye is yok.
Hemsire doktor avukat sofor isci.
Hepsini trasliyacak.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimseye is yok.
Hemsire doktor avukat sofor isci.
Hepsini trasliyacak.
Robotlaþma bu kadar çoðalýrsa ürünler de o derece ucuzlayacak demektir.
Araç kredilerinden bashedilmiþ, bence hiçbir sorun yaþanmaz. Araçlarýn deðeri 10-30bin dolar olduðu düþünülürse ve mortgage gibi 20-30 yýllýk olmadýklarý hesaba katýlýrsa problem olmasý imkansýz.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Robotlasma artarsa
O urunleri alacak insan kalmayacak.
Fransa robotlasan fabrikalara vergi getirecek.
Onu tartisiyorlar.
geçen gün okuduðum bir yazýda gelecekte davalarýn hakimler olmadan görüleceði yazýyordu,
bilgisayara tüm kanun,mevzuat ve içtahatlar yüklenecek, geriye anlaþmazlýða iliþkin veri ve delillerin girilmesi yetecek..!
Niye çakýlsýn ki..hem para var, hem çöküþü önleme takýmý var..
2008 krizinden beri MB'larý yüzlerce kez faiz indirdi..tersine büyüyememe ve borç endiþelerinden dolayý derecelendirme kuruluþlarý geçmiþte olmadýðý kadar kurumlarýn ve ülkelerin notunu indirdi..ama sorun yok..
Daha bugün not indiriminden dolayý Çin'in borsasý düþmüþtü..fakat sonunda artýda kapattý..
Sorun var mý..yok..
Sakin olun..istikrar var..![]()
Liberalizm ve ferdiyetçilik, katý devletçilik modelleri uygulamalarýna bir tepki olarak geldi.
"Özgürlük, demokrasi " en tutulan sloganlar oldu.
Hatta bugün tiranlarýn söylemlerinde bile bu sloganlar sýkça kullanýlýyor bilinçsiz kalabalýklar önünde.
Sanayici ve iþ adamý, bu gaddar kapitalist düzende, doðal olarak, kendi çýkarýný düþünerek "en yüksek teknoloji, en düþük maliyet en yüksek kar" prensibiyle yaklaþacaktýr üretim konusuna.
Ve bu olgu halkýn büyük kesiminin iþsiz ve aç kalmasýyla sonuçlanýrsa, devletçilik ve devletin müdahaleci metodlarý bugünün geliþmiþ özgürlükçü, liberal ülkelerinden baþlayarak dünyaya yayýlmasý beklenebilir.
Bu kez, geçmiþin acý tecrübelerinden ders almýþ devletçi uygulamalar çok daha insani olabilir.
ABD Merkez Bankasý, mayýs ayýna iliþkin toplantý tutanaklarýný yayýmladý. Tutanaklara göre, Fed yetkilileri kýsa vadeli faiz oranlarýnýn yakýn zamanda artýrýlmasýný bekliyor.
http://www.milliyet.com.tr/fed-tutan...onomi-2456379/
Bugün ismini vermek istemediðim bir kamu bankasýndan dolar hesabýmý kapatýp çýkacaktým. Dün adamlara dedim yarýn þubeye getirin diye. Hatta þubeye bizzat gidip söyledim. Tamam deyip telefonlar açýldý vs. Tamam yarýn 11de gelip çekebilirsiniz dediler
Neyse gittim bugün dedim þu kadar miktarý çekicem. Giþedeki kadýnýn gözler bir açýldý þöyle açýkta zenci þeyi görmüþ gibi. Söylemiþ miydiniz dedi bana. Dedim ya dün ayýrttým ben. Yok efendim falan beni yalancý çýkartacaklar. Neyse elemaný gösterdim ahanda bunla konuþtuk diye. Sonra ne deseler beðenirsiniz aaaa biz not almýþýz buraya ama unutmuþuz.
Türkiyede düzgün yapýlan bir iþ olmadýðý icin artýk yýldým kýzmaya bile deðmiyor adamlar. O zaman swifti beleþ yapýn bari maðdur ettiniz beni. Görüþtüler 55 dolar talep ettiler. Yok ali sami dedim. olmaz yarýn ögleden sonra geliyorum hazýr edin.
Yýllardýr yaparým ilk kez oldu bu bankada bu. Gerci meblaj öncekilerden biraz daha kalýndý.
Ufak sinyaller var bence dolarýn uyanacagýna dair. Euro tapering hikayesi biraz daha yayýlsýn. Yaz sonundan itibaren tahminimce euro/dolar 1.30'dan sonra mehteri verir coniler.
Yer Ýmleri