Devlet kar etmez...
Devlet kar etmez...
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Ýnanmak iyi þeydir...
Tüm kainatý düþün.
Ýþin bu olsun...
Sonra dünyayý düþün. (Biraz zor oplacak ama olsun düþün iþte)
Bu dünyada Julia Luthor'u ve onun hayat gailesini düþün...
Bunu da Allahýn iþi olarak görmek ne kadar rahatlatýcý olmalý.
Neyse.
Boþver beni.
Devam þükre...
Rahatlatýr.
"Emeklilik Yaþýnýn Ýleri Çekilmesi" baþlýklý forum konusu açýlmýþtýr.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=6651
Aðabey geçen bir yakýnýmý kaybettim. Birkaç gün önce de birkaç çomar atmadýklarý iftirayý býrakmadý.Laf taþýma vesaire 1 demiþsem 10 gitmiþ. O gün yakýnýmý ziyarete gidecektim, o kadar sinirimi bozdular ki o gün uyumadým bile. Sonra da gidemedim hastaydý, sabahtan haberi geldi vefat etmiþ. Bu insanlarla baþ olmaz.Güya bu arkadaþlar benden 10 kat daha müslüman, hatta bana sen müslüman deðilsin bile dediler ya Allah'a havale etmek lazým. Yani ne dersen de bu arkadaþlara hatta insanlara hiç yanaþmamak lazým.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Evet bende katýlýyorum. Maaþlardan sigorta prim muhabbeti kesilmemeli vatandasýn kendi idaresine býrakýlmalý. devlet bunu almamalý maaþa ilave edilerek çalýsana vermeli bir birikim yaparak kendisinin olmasada en azýndan çoçuklarý için güven saglayan bir yatýrým yapabilir. özel hastaneler kaldýrýlmalý devlet hastaneleri özel hastane sistemi gibi çalýþmalý geliri böyle elde etmeli. düzeltilmesi gereken çok sey var sistem olarak . Þu ülkede sosyal demokrat zihniyetýnde olan dogru düzgün bir parti kurulamadý iktidarada gelemedi.
Yer Ýmleri