Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Reza salak biri deðil ki. Adam uzunun 180 dereceyi yarým saniyede döndüðünü adý gibi biliyor. Þimdi uzun oldu ya rezayý ABD den hadi kurtardý diyelim, reza Türkiyeye geri dönecek kadar aptal biri mi ?
Buraya dönse canýna karþýlýk donuna kadar neyi varsa alýnacaðýný bilmiyor mu ?
Bizimkiler rezayý kara kaþýna kara gözüne hayran olduklarý için kurtarmaya çalýþmýyorlar halkbanka ceza döþenmesin diye yýrtýnýyorlar ama o ceza kesilecek kaçarlarý hiçbir þekilde yok ama 1 yýl sonra kesilecek ama 2 yýl sonra ABD ve Rusya kendine yapýlan hiçbir þeyi cezasýz býrakmaz.
Ek olarak þekil 2A rusyanýn uçaðýný düþürdüðümüz tarihin yýl dönümüne bakýn Rusya suriyede bizim askerlere bomba yaðdýrdý sonrada pardon dedi. Badem tayfasýný gýký çýkmadý.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Katar borsasýna bakýyorum, bu haberlerden sonra ne oldu diye, hepi topu %10 deðer kaybetmiþ. Yani bir ülkenin baþýna daha ne kötü ne gelebilir bilmiyorum savaþa girmesi hariç. Böyle bir durumda bile %10 düþmüþ sadece, ilginç. Sanýrým serbest piyasa yok, müdahale ediliyor olabilir düþmesin diye.
Sayet Turkiye STK'lar araciligi ile PKK saldirilarilarinda ve FETO darbesinde sehit ve yaralilarin aileleri hem TC mahkemelerinde hemde uluslararasi mahkemelerde bu iki teror orgutune acikca destek ve himaye saglayan ABD ve Almanya aleyhinde onlarca milyar dolarlik tazminat davasi acsalardi diplomasi savasinda eline buyuk bir koz gecirirdi.
Euro öyle hayvan gibi çýkarsan hergün olacaðý bu birader daha genele yayýlmadý bu düþüþ.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri