Hani nerede lan bu Warren Buffet tarzi? Kulahima anlatin. Buyrun ABD deki ortalama hisse tutma suresi. 8 ay.
![]()
Hani nerede lan bu Warren Buffet tarzi? Kulahima anlatin. Buyrun ABD deki ortalama hisse tutma suresi. 8 ay.
![]()
Þaka bir yana garip bir durum var..3.50 nin altýna düþmeyen ama 3.60 ida kýramayan bir dolar var..ne tarafa giderse gitsin hareket bence çok sert olacak..teknik bunu diyor..temel ise dolar zor düþer diyor..
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdi o kadar çok kriz çýkacak bahsetmiþsiniz ki , herkes evi arabayý satýp altýna mý yatýrsýn.herzaman sürekli kriz tellalýðý olmaz. Evet ortada bir abd krizi gözükecek gibi duruyor.nedeni yalan, kuyruklu yalan ve de istatistik .biz nasýl kurtarýrýzý olamaz.abd bu kadar istatiksel uydurmalarla 2010 yýlýndan itibaren buraya geldi.bundan sonra durum, acaba bu istatiksel bilgileri demokratlar yer mi veyahut dünyayý ayaða kaldýrýrlar mý? Biz bu durumda borsamýzda ne yaparýz.peki bizim borsamýzdaki yabancýlar neden kaçmýyor? Neymiþ gelecekte olacakmýþ.zaren gelecekte iyi yada kötü herþey olacak.burasý dolar sayfasý siyasette olacak tabi ki.benim öngörüm dolar 3.40 görebilir agustus sonu yön yukarý.teknoloji üretiyoruz ki.y.t.d.
Discovery Elite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Pardon teknoloji üretmiyoruz ki
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Ülkede olasý bir krize karþý varini yoðunu satýp altýn mý alsak acaba..
Ne kadar saçma bir yorum..
Herkes ama herkes evini, arabasýný, varini, yoðunu yangýndan mal kaçýrýr gibi satiliga çýkarýrsa ortam ne olur.
Inanýn hiç bir dönem savaþ dahil hiç bir ülkede böyle bir kaos yasanmamistir.
Her dönem birileri birilerine gaz verir korku salar, sonuç mallar el deðiþtirir..zengin daha zengin fakir daha fakirlesir.
Bir bakarsýnýz günün birinde herþey güllük gülistanlýk olmuþ..kaybeden kaybettiginle kalmýþ.
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlýþ anladýnýz. Sürekli olumsuz yorum yapýlýyor, madem ki herþey olumsuzsa varýný yoðunu sat, altýn al diyorum olumsuz yorumculara.
Yer Ýmleri