Yahu bizim yönetim þimarýk hemde aþýrý derecede þimarýk ve bu þimarýklýðýný maaþlý trolleriyle deli gibi destekliyorlar.
1 yýl öncesine bakalým
1: dönemin baþbakaný rus uçaðýný ben emir verdim ben vurdurdum dedi.
2 : uzun çýktý uçaðý biz vurduk dedi
3 : Peþi sýra binlerce troll çýktý amannnn rus turistler gelmesin bize baþka turistmi yok dedi ve evet baþka turistin yok olduðunu anladý, ayný troller çýktý ruslar domates vb. gýda ürününü almasýn alacak yermi yok kimse almazsa biz yeriz dedi baþka yerin olmadýðýný ve yiyemediðini anladý.
5 : ayný troller çýktý rusyayý savunanlara rus dölü yok vatan haini dedi sonra ayný troller en büyük dostumuz rusya dedi.
Sonuç : uçaðýn düþürülmesinin 1 yýllýk maliyeti bize 15 milyar dolar civarý ve hala domatesi satmak için adamlarýn kapýsýnda bekleyen bürokratlar,siyasiler, putinin kucaðýndan inmeyenler hop hop hoplayanlar , özürler, biz yapmadýk putin aðbeyyy feto yaptý abeeeyyy, pohunu yiyem aðabeyy , 3 yýllýk esed oldu esat baþkan , rus uçaðýný vuran pilotlarda arada hapiste vs.vs.
Þimdiye gelelim ne dedi suudlar kardeþim katara destek verene ekonomik ambargo.
Ýrana koysan ne koymasan ne, petrol çok afedersin para bok adamlarda
Rusya akýllý,baþýndaki adamýn kafa çalýþýyor direkt çekti kendini kenara, birader aranýzda çözün, bana ne dedi, kim kaldý tabiki dolara aç TR.
Tr ye araplar ambargoyu koyar troller çýkar biz onlara deðil onlar bize muhtaç 2 yýl hacca gitmesek arap ekonomisi batar der þimdi, yetmez araplar düþman ilan edilir bize baþka pazarmý yok denir , arap turistler tr ye gelmez , suudlar yatýrýmý keser amannnn biz deðil onlar düþünsün denir.
1 yýl sonra gene 15-20 milyar dolar zarar edilir ve katar iliðini kemiðini bitiren uzuna yeter birader , bokunu çýkardýnýz, dediði noktada
Suud kralýnýn kucaðýna oturulur aðabeyy biz yapmadýk feto yaptý aðbeyyyyyyy, pohunu yiyem aðabeyyyyyy, bizden az þundan az bundan al aðbeyyyyyyy vs.vs.vs.
Bizim yönetimin en büyük hatasý yaptýðý hatalardan ders çýkarmamak hemde hiçbir þekilde ders çýkarmýyorlar bu kadar basit ve sonuçta hep halk cezayý çekiyor ama halkta ne hikmetse bu bademlere sülük gibi yapýþýyor yorumlama,analiz,sorgulama araki bulasýn.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri