Dolarý kandýramadýlar galiba
yoksa tüik hayatta abartmazdý![]()
Dolarý kandýramadýlar galiba
yoksa tüik hayatta abartmazdý![]()
Bir gözüm bugün BÝST'te ve de VÝOP'ta...
20 kontratla dolarda beklemenin bir aylýk maliyeti çýkýverir.
Ne yana?
Onu söylemem iþte..![]()
Euusd geçen ay dedim bu 3 yýllýk trend + günlük kama direnç kesiþmesi vardý oradan çaktýlar bunun kafaya, 1,12 den satanlarýda 1,1440 a kadar doðradýlar þimdi rahat rahat aþaðý gidiyor þerro.
Ayný þekilde dxy de net haftalýk destekten dönüþ var þu denklemler bir otursa ondan sonra heykelimizi diktiricez foruma.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Dolar bu akþamki tcmb fonlamasýný bekliyor. Enflasyon verisi ile gevþeme sinyaline raconunu kesecek gibi. tcmb sýký durursa o da yardýmsever olacak. gül gibi geçinip gidecek.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bazýlarýna bakýyorum da.
AK trol aðzýyla yazmak için öyle fýrsat arýyorlar bu baþlýkta.
Bizler elimizdekinin bir kýsmýný dolar tercihine yatýrmýþýz.
O nedenle de bu baþlýkta yazýlanlarý, yazýlacaklarý takip ediyoruz.
Ben gidip de Garanti hissesinin baþlýðýnda günlerce oturup milleti seyrettiðimi hatýrlamýyorum.
Anlamsýz olurdu.
Peki yukarda bahsettiðim tiplerin dolarla bir ilgileri olmamasýna karþýn bu baþlýkta benden çok vakit geçirmelerine ne demeli?
Eðer bir þekilde görevlendirilmemiþlerse, dolar tercihi yapanlara laf geçirmek için bu baþlýkta mesai seviyesinde zaman geçirmelerinin anlamý ve amacý nedir adlandýramýyorum.
Sorma þerro 3 aydýr uðraþtýrdý bizi adama nasýl bir güç verdilerse eline dolar bir yandan endeks bir yandan, U100 ün grafiðini attým bugün viopa hayvan deðil hayvanoðlu hayvan gibi kama atmýþ günlükte, düzeltme falan hak getire ve iþin tersi teknik olarak trend 103.450 de bitiyor yani hala temiz bir %3 iteleme payý hala var satýcýlara bu jölelinin. Ondan sonra yurt dýþý algolar buna çakmaya baþladýðý anda da ensamesi okunmaz daha jölelinin.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
hayatimda hic dolara yatirim yapmadim desem yeridir, bir iki kere denedim zarar ettimbana yatirim araci gibi gelmiyor..paranin degerini korumak sadece...ya da 10 senede bir denk getiriceksin krizde hem paran degerlenecek hem de krizden dolayi belki 1 ev alabilecekken 2 ev alacaksin bilemiyorum..ama bunu istemek de bana gore deil..yanliz heralde buradakiler kaldiracli vs birseyler yapiyorlar hic anlamadigim seyler..yoksa yuzde 3 yukselse dolar insan niye sevinir anlamiyorum..
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yer Ýmleri