SGD'nin Suriye ordusuna bir köyü býrakmasý için süre verip iki zýrhlý aracýna el koymasýnýn sonrasýnda Rusya SDG/YPG yi vurmaya baþladý!!!
SGD'nin Suriye ordusuna bir köyü býrakmasý için süre verip iki zýrhlý aracýna el koymasýnýn sonrasýnda Rusya SDG/YPG yi vurmaya baþladý!!!
Merhaba Arkadaþlar,bu konuyu ve düzeyli fikir alýþveriþini çok beðenerek takip ediyorum.Belki konuyla direk alakalý olmayacak ama son zamanlarda sadece ben mi boðulacak gibi hissediyorum?Kardeþ forum konularýnda bile mali,iktisadi,bilimsel konularý bile belli bir görüþe baðlamaya çalýþan ve bunu zorla dayatmak istiyen kiþiler sizi de yormaya baþlamadý mý?Dün; bir üniversite hastanesinde ücretli muayene olmak için ayakta sýra beklerken arkadaki bayanla hem sýra numarasý alýp hemde ayakta sýra beklemenin yanlýþ olduðu üzerine konuþurken;önümüzdeki sivri kasketli göbekli þahýs:eskiden dahamý iyiydi? diye zorla konuya daldý.Kendisine buranýn özerk ünv.hastanesi(yani konunun hükümet le falan alakasý yok,hastane hükümete baðlý deðil)biz yanlýþ uygulamayý eleþtiriyoruz ,bizimde ücretli muayene olan vatandaþlar olduðumuzu anlatmaya çalýþsam da;sonrasýnda beðenmiyorsanýz terkedin,ukelalýk yapmayýn, hayt -huyt moduna geldi.Yaþým gereði sabýrlý davrandým,hafifçe koluna dokunup,dön önüne diyerek konuyu kapattým.Maalesef geldiðimiz nokta bu.Aklý yok fikri var bir takým kimseler saðda,solda duyduklarý birkaç kelimeyle insanlarý yargýlamaya baþladýlar,dahada kötüsü bunlara bir þey anlatma þansýnýzda yok.Bu yüzden tercihlerini yurt dýþý yapan baþarýlý öðrencileri de,yurt dýþýna taþýnan insanlara da kýzamýyorum.Baþýnýzý aðrýttýysam affola,ama baþýmdan geçen bu olayý sizlerle paylaþmak istedim.
Hocam bu konu þehir efsanesi benim bildiðim...
Ciddi bir kaynaðýnýz var mý bu konuda?
Bir de sizin de belirttiðiniz gibi bizim AKlý evveller sanýyor ki ABD kürdistan kurulmasýný istiyor Ama Rusya istemiyor.
Gerçek þu ki ABD-RUSYA arasýndaki kavga kurulacak Kürdistan'da kim etkin olacak kavgasý.
Sent from my SM-A710F using hisse.net mobile app
3-5 ay öncesine kadar
sadece fed i takip ederdik.
alýþtýrýldýk ona
yýlda 1 defa
hadi 2 olsun
daha sonra trump geldi
süreci hýzlandýrdý
büyük Amerika dedi yatýrým dedi.
saða sola çattý.bugünde obamaya çatmýþ
protestolarýn arkasýnda o var demiþ.
bide referandum çýktý.
olur olmaz bilemem.
etrafta hiç referandum havasý yok.
halbuki böyle bi deðiþim olacak
güçlü hazýrlanman gerekir
halký inandýrman gerekir.
þuana kadar
hayýrcýlarý terörle iliþkilendirmekten baþka biþey söylenmedi.
son olarak suriye
menbiç operasyonu
abd öso yu vurmaya baþlayýnca, rusyada ypg yi vuruyor.
tsk da bi taraftan bombalýyor.
bana göre en tehlikeli olanlar
ülkemiz için
suriye ve referandum
umarým ülkemiz için iyi þeyler olur.
$ konusunda ise
yukarýda saydýðým konular devam ettikçe
faiz artýrmadýkça düþmesi hayal olur.
nereye kadar yükselir onu bilemem.
syg..
Hocam gönderdiðiniz yazýda söylediðiniz "Irak'ýn daðýlmasý durumunda Musul'un TR'ye geçeceði" iddiasýný destekleyen bir husus bulamadým.
Ayrýca Musul'un o dönemki Ýngiliz mandasindaki Irak'a býrakýldýðý açýk açýk yazýyorken siz "Mandadan kurtulmuþ Irak'a býrakýldý" diyorsunuz.
Sanýrým ironi yapýyorsunuz. Gece gece ben anlamýyorum...
Sent from my SM-A710F using hisse.net mobile app
Yer Ýmleri