ona buna çatmadan düzgünce yazmak lazým yoksa tatile çýkmak gerekiyor
ona buna çatmadan düzgünce yazmak lazým yoksa tatile çýkmak gerekiyor
bir halt olacaðý yok.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
$ 3,724 ten açýldý
þuan 3,716
umutabi bunlardan herþey beklenir lakin benim fiziksel tutmam mümkün deðil,alaným uygun deðil. yurtdýþýna transfer iþinide %4 faizi alýnca þimdilik boþladýk. %4 faizden aldýðým para beni 1 ay geçindiriyor,üstelik anapara dolarým eksilmeden. yinede ben kendimce önlem alarak bunlarýn istismar ettiði bankalardan uzak duruyorum. baþkada bir yol görmüyorum.
15 mart FED ve 16 mert TCMB faiz kararlarý öncesi dolar/tl. hareketleri hakkýnda teknik yorumlar bekliyoruz. Acaba bu fýrsatý kullanarak - dolar uçuyor - algýsý ile millete yüksekten dolarý satarak BIST ' emi girerler, yoksa - zaten beklenti satýn alýndý, satma zamaný- algýsýný oluþturarak , yerlinin elindeki dolarcýklarý hýzla sattýrarak alttan toplar ve '' evet zaman doldu '' düðmesine basarak aniden yukarý attýrýr, bu kez de yine satan yerlilere '' eyvah gitti dolarcýklar, hemen yerine koyalým '' paniði yaptýrarak güzel bir silkeleme mi yaptýrýrlar ?
matriks de dolar, 3,7173
euro 3,9433
euro , dolar parite ise -0,16 oldu..
eksisini kapattý.
Yer Ýmleri