Aynasýzlar gelmiþ.
Seviyorum ama Hulusi KENTMEN gibi bizimki. Hartdadanak infaz etmiyor. Sabýrla yazýlarý silme ile uðraþýyor.
Usul usul ayar veriyor. Güzel. Umarým alýngan da deðildir.![]()
Merkez bankasýnýn yüzünden !!!
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...ndi_ID1437360/
Valla doðru sayýn Jon.
Benim FLAÞ HABER'imi de silmiþsiniz arada.![]()
Belki gözden kaçýrmýþ olanlar olabilir...tekrar üstüne,basa.basa yeniden alýntý yaparak þu anki ülkenin durumunu göz önüne sereyim dedim !!!...gerçekten iþimiz çok zor...tam istikrarlý bir hedefimiz yok,ÜLKEDE PARA BÝTTÝ,MERKEZÝN GERÇEK REZERVÝ 20 MÝLYAR DOLAR BÝLE DEÐÝL..sadece günü göz boyamalarý ile geçiriyoruz...bütün yol,köprü vs yatýrýmlar yapýlýyorun altýndaki gerçekleri bir bilseniz aklýnýz þaþar...iþte bu gerçekleri hasýr altý etmek için varlýk fonu adý altýnda geriye kalan Devletin taþýnmazlarýný intihara ittiler SAYIÞTAY DENETÝMÝNDEN KAÇIRMA ÝÇÝN !!!
sonra soruyoruz dolar niye çýkýyor. Nohutu az üretiyoruz fiyatý artýyor. o enflasyonu artýrýyor. Çözüm; Yur dýþýna dolar göndermek
http://www.businessht.com.tr/piyasal...i-alacak-karar
ARJANTÝNÝ UNUTMUÞSUNUZ...en fazla ülkemizlen beNzerliði olan ülke...2 DEFA ÝFLAS ETTÝ !!!. Brezilyada öyleydi onlar sýcak paraya önlem aldýlar,biraz sarsýldýlar ama ufaktan iþler rayýna oturmaya baþladý,çünkü yakýn komþusu Arjantinin durumuna düþmek istemediler...petrol gelirlleri var,ama fitlar çok düþtüðü için sarsýlma yaþadýlar !!!
Biz herkese eþit þekilde kurallarý uygulamaya çalýþýyoruz. Atladýðýmýz varsa hatýrlatýn, üçgene basýp yönetime iletin. Yine de tarafsýz uygulama olmadýðýný düþünüyorsanýz, moderatörlerin üzerinde adminler var onlara iletin, gereðini yaparlar.
Bu forumu dolar ve kurlara etkisi olan konularda tutmaya çalýþýyoruz. Karþýt görüþlü biri bir þey yazdý diye mutlaka cevap vermek zorunda deðilsiniz. Engelleyin görmezsiniz. Kural ihlali varsa iletin gereði yapýlýr.
not: Silinen bir yazýyý alýntýlamýþsanýz, ne yazarsanýz yazýn sizin yazýnýz da silinir. Bu genel bir kuraldýr, yazdýðýnýza bakýlmaz.
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Yer Ýmleri