Imam Hatip okulu sayisi 5.138.
Tarikat faaliyetleri haric.
Laiklik ilkesi.
Laik genel anlamý ile kelime bazýnda ele alýndýðýnda dini olmayan kurum ve düþünce yapýsý anlamýna gelmektedir.
Laiklik ise Din ve devlet iþlerinin birbirinden ayrýlmasý, karýþtýrýlmamasý ve din ile vicdan özgürlüðünün güvence altýna alýnmýþ olmasýdýr.
Bu konuyla ilgili Atatürk þu sözleri ile getirmiþtir. Her birey, istediðini düþünmek istediðine inanmak, kendine özgü bir siyasal fikre sahip olmak ve gerekliliklerine baðlý olduðu dinin gerekliliklerini yapma veya yapmama özgürlüðüne sahiptir.
O egeli ben deðilim
Adamin elle gol atmasi ile, milleti soyan bir cetenin uyesi olmak alakasini kuramadim.
Adam kendi agziyla soyluyor,
Hayat düzeninizi Çýkar ve cehalet üzerine kurduðunuz için herkesi kendiniz gibi sanýyorsunuz..
Bunu millete soyluyor ustelik,
Su an isgal ettigi makam, millete ait, aldigi huzur haklari ile birlikte belki 5 maas da millete ait.
Millet, Hayat düzenini Çýkar ve cehalet üzerine kurmus oldugu için herkesi kendisi gibi sanýyormus.
Elde tarafsiz bir mahkeme karari var ustelik, sundugu Lise diplomasinin sahte olduguna iliskin.
Kendi hakimlerinden biri, o dahi olmaz demis, bunu, yuksek mahkeme, yandas olmayanlarin eline gecince ince ince oyarlar, biliyor.
Kendisi aslinda hayat düzenini, Çýkar ve cehalet üzerine kuran.
Sen ve senin gibilerin millete layik gordugu ise askida ekmek sadece.
Ustelik bir kampanya seklinde takdim edilen.
Kimler geldi gecti oysaki.
Koca Yusuflar, Ahmet Ayiklar, Gazanfer Bilgeler, Aydin Demirler, Ali Gurbuzler ve sayamadigim niceleri.
Gun gelir, bunlari saygi ile anip, minnetimizi aciklarken listenin sonuna, bi de bu g.t diyecekler.
Degermiydi ! bu aziz milletten bir iki milyon calmaya.
O sampiyonluklarini lekelemeye.
Küresel iklim deðiþikliði ile kýtlýk kapýda 2-3 yýl içinde pandemiyi dünya vatandaþlarý mumla arayacaklar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Külliyede Katar günü varmýþ. Ha bir de içecekler arasýnda Reha abinin içtiðinden varmýþ twitter yýkýlýyor...
Yer Ýmleri